Mesut Özil, Pogba, Salah ve Benzema, Müslümanların ramazan ayını kutladı

Mesut Özil, Paul Pogba, Muhammed Salah ve Karim Benzema gibi dünyaca ünlü futbolcular, sosyal medya hesaplarından ramazan ayını kutlayarak iyi dilekte bulundu

Fotoğraf: Twitter-Instagram

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Arsenal'da oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba, Liverpool'da oynayan Mısırlı futbolcu Muhammed Salah ve Real Madrid'in Fransız oyuncusu Karim Benzema, sosyal medya hesaplarından Müslümanların ramazan ayını kutladı. 

Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda, şunları kaydetti:

Ramazan rahmettir, berekettir, muhabbettir, mağfirettir. Ruhun ve bedenin arınması, dimağın berraklaşmasıdır. Dünyanın büyük bir imtihandan geçtiği bu dönemde, mübarek Ramazan-ı Şerif'in kalplerimize teselli olmasını, insanlığın ruhunu ve bedenini tüm bela ve şerlerden arındırmasını, özellikle tüm İslam alemine müjdeler getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Sağlıcakla kalın. Hoş geldin ramazan.

Mesut Özil ayrıca, Arsenal formasıyla dua ederken görüldüğü bir görsel paylaştı.

 

 

Paul Pogba, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Müslümanlara hayırlı Ramazanlar" ifadesini kullandı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ramadan Kareem to all the Muslims #

Paul Labile Pogba (@paulpogba)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fransız futbolcu, paylaşımında İngiltere'nin Chelsea takımında forma giyen vatandaşı Kurt Zouma'nın da arasında yer aldığı arkadaşlarıyla Kabe'nin önünden çekildiği fotoğrafa da yer verdi.

Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Ramazan ayı mübarek olsun. Herkese hayırlı ramazanlar" yazdı.

 

 

Real Madrid'in Fransız santraforu Karim Benzema da sahur yaparken çektiği fotoğrafı, "Herkese mutlu bir ramazan diliyorum" notuyla paylaştı. 

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU