Türk Yıldızları evlerinde kalan çocuklar için uçtu

Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir gösteri yaptı. Akrobasi timi ”Bu gösteriyi bugünün küçüğü, yarının büyüğü gelecek sağlıklı günlerimiz için evinde kalan sevgili çocuklarımız uçtuk” diyerek çocuklara armağan etti

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda konuşlu akrobasi timi Türk Yıldızları tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'üncü yılı dolayısıyla hazırlanan özel gösteri videosu, sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Paylaşımda, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz" sözlerine yer verildi.

Türk Yıldızları'nın gösterilerinden oluşan 9 dakika 43 saniyelik Videonun son bölümünde, "Bu gösteriyi bugünün küçüğü, yarının büyüğü, gelecek sağlıklı günlerimiz için evinde kalan sevgili çocuklarımız için uçtuk. Sevgili çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun" denildi.

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU