Thor yıldızı Chris Hemsworth, Marvel setlerinden neler çaldığını itiraf etti

Benzer bir itiraf geçen aylarda Örümcek Adam’ı canlandıran Tom Holland’dan gelmişti

(Jimmy Kimmel Live / Twitter)

Thor yıldızı Chris Hemsworth film setlerinden hangi Marvel eşyalarını gizlice alıp evine götürdüğünü açıkladı.

We Got This Covered’da yer alan habere göre yeni Netflix projesi Extraction’la ilgili konuşmak için Jimmy Kimmel’ın programına katılan Hemsworth, Thor’un çekici Mjolnir’in orijinal versiyonu ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War) kullandığı Stormbreaker’ı Avustralya’daki evine götürdüğünü söyledi.
 


Eve girip de ortalıkta Marvel Sinematik Evreni’nden iki efsanevi silahın olduğunu görmek epey çılgın bir durum ama Avengers’ın bir üyesi olmanın avantajlarından biri de bu olsa gerek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hemsworth, setten Marvel eşyası çalan ilk Avengers üyesi değil. Örümcek Adam yıldızı Tom Holland da film çekimleri sırasında setlerden eşya çaldığını itiraf etmiş, çaldığı eşyalar arasında Örümcek Adam kostümünün ağ fırlatıcıları ve Avengers: Endgame’in finalinde Tony Stark’ın Peter Parker’a miras kalan ileri teknoloji gözlükleri olduğunu söylemişti.

Chris Hemsworth’un eşi Elsa Pataky de daha önce yaptığı bir açıklamada Hemsworth’un Mjolnir sevdasından yakınmıştı. Men’s Health’e konuşan Pataky şunları söylemişti:

Evet, evde her zaman en iyi yerleri seçiyor.  Her filmden en az bir Mjolnir’i eve getiriyor. Bazen her ihtimale karşı daha da fazlasını getiriyor.

Hemsworth geçen sene yaptığı bir açıklamada Avengers: Endgame’den sonra ailesiyle daha fazla vakit geçirmeyi planladığını söylemişti.

Oyuncu bir röportaj sırasında şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu yıl büyük ihtimalle hiçbir şey çekmeyeceğim. Artık çocuklarımla evde olmak istiyorum. Çok önemli bir yaştalar. Hala küçükler ve evden öncekinden daha fazla uzak kaldığımda bunu fark ediyorlar.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU