Sergen Yalçın: Talisca'yı kim istemez?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medya üzerinden katıldığı bir yayında görüşlerini açıkladı

Sergen Yalçın / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında evde vakit geçirdiğini belirterek, ligin geri kalanının Antalya’da oynanacağı şeklinde basında çıkan haberleri yorumladı. 

"Haziran ve Temmuz ayında Antalya’da futbol oynamak bana intihar gibi geliyor" diyen Sergen Yalçın, "Bu durumun çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca seyircisiz futbol, çok keyifsiz" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş’ın başına geçtiği dönemi de anlatan deneyimli çalıştırıcı, şöyle konuştu: 

Bugüne kadar hep zor şartlarda olan takımlarda çalıştım ve farklılık yarattım. Beşiktaş’ı göze hoş gelen takım haline getirmeye çalıştık. Önde oynayan hücum yapan bir takım. Öz güven eksikti onu da vermeye çalıştık.

Takımla geçirdiği sürenin kısıtlı olduğundan dem vuran Yalçın, "Koronavirüs her şeyi toz duman etti. Umarım en kısa sürede eski hayatımıza geri döneriz" dedi. 

"Önde oynayan agresif bir takım istiyorum"

Bazı oyuncuların yerlerini değiştirdiğini belirten 48 yaşındaki teknik adam, "Boateng’i, Boyd’u, Lens’i ve N’Koudou’yu daha verimli kullanmaya çalıştık. Önde oynayan ve agresif bir takım istiyorum" şeklinde konuştu.

Bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca hakkında da konuşan Sergen Yalçın, şunları söyledi: 

Talisca’yı kim istemez? Her şey bizim elimizde değil. Bilgisayar oyunu değil ki istediğimiz oyuncuyu alalım.

Dorukhan'ın durumunu da değerlendiren Beşiktaş teknik direktörü, "Sakatlığı tamamen geçti ve futbol oynayacak seviyeye geldi. Hakkında çıkan haberler çok sağlıklı değil, kulak asmamak lazım" şeklinde konuştu. 

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'de geride kalan 26 haftada topladığı 44 puanla 5. sırada yer alıyor.

 

Independent Türkçe, TRT Spor

DAHA FAZLA HABER OKU