Haydar Baş’ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er hayatını kaybetti

Karabük Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyesi ve aynı zamanda Haydar Baş’ın damadı olan Prof. Dr. Mustafa Er hayatını kaybetti

Mustafa Er / Fotoğraf: Twitter

Mide kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Mustafa Er, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.. 

Prof. Dr. Mustafa Er’in ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, başsağlığı mesajı yayınladı.

Rektör Polat yaptığı paylaşımda, “Üniversitemiz Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Er hocamızın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Kıymetli hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine sabır ve baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Mustafa Er’in kayınpederi Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, yakalandığı koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Er, kayınpederinin arkasından, “Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim” ifadelerini kullanmıştı. 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU