Bir grup Karagümrük taraftarı, "Vaka var" diye çağırdığı 112 Acil Servis Ekibi'ne çiçek verdi

Karagümrük taraftarları, vaka ihbarı üzerine semte gelen sağlık çalışanlarını canlı müzik ve meşale ile karşıladı. Şarkılar seslendiren taraftarlar, sağlık çalışanları lehine tezahüratta bulundu

Fatih'te Karagümrük Taraftarları Derneği üyeleri, ihbarda bulunarak çağırdıkları 112 Acil Servis ekibine çiçek verdi. 

Fatih Karagümrük taraftarlarının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sağlık çalışanlarının karşılanmasının yer aldığı videoya yer verilerek, şu ifadeler kullanıldı: 

Karagümrük taraftarları olarak sağlık çalışanlarımıza sürpriz yaptık. Vaka var diyerek ambulans çağırıp onlara destek verdik ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. 

 

 

Taraftarlar, vaka ihbarı üzerine semte gelen ekibi canlı müzik ve meşale ile karşıladı. Saksafon eşliğinde "Güzel günler göreceğiz" ve "Hayat bayram olsa" şarkılarını seslendiren taraftarlar, sağlık çalışanlarına tezahüratta bulundu.

 

20200417_2_41962571_54026072.jpg
Fotoğraf: Karagümrük Taraftarlar Derneği

 

Ambulanstan inen sağlık ekibine taraftarlarca çiçek verilirken, sağlık çalışanları da sevgi gösterisine alkışla karşılık verdi. 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da Twitter hesabından söz konusu videoyu paylaşarak, şu yorumu yaptı: 

Biraz daha sosyal mesafeye dikkat edeceğiz ve evde kalacağız... Karagümrük halkı teşekkürler...112 ve sağlık çalışanları her yerde. Allah'ın izni, sağlık çalışanlarının bilgi ve özverisiyle Kovid-19'u defedeceğiz...Hiç merak etmeyin.
 

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU