Marvel yıldızının son görüntüsü hayranlarını endişelendirdi

Hayranlar, paylaştığı bir videoda kilo kaybetmiş görünen Black Panther yıldızı Chadwick Boseman için endişelerini dile getirdi

“Black Panther” yıldızı Chadwick Boseman’ın Instagram hesabından paylaştığı videodaki görüntüsü, oyuncunun hayranlarını endişelendirdi.

Boseman videoda, koronavirüs salgını sürecinde siyahi topluluklara hizmet sağlayan hastanelere yardımda bulunma hedefiyle kurulan bir inisiyatifinden bahsediyor.
 


Oyuncunun Thomas Tull ile ortak yürüttüğü proje, Boseman’ın “42” adlı biyografik filmde canlandırdığı efsanevi beyzbolcu Jackie Robinson anısına faaliyet yürütecek.

Videonun açıklama bölümünde Boseman şunları yazdı: 

Ülkenin her yanındaki insanlardan çaresizlik hikayeleri duyuyorum ve en büyük acıların bir kısmının topluluklarımızda yaşandığını ve acil yardıma ihtiyaç olduğunu biliyoruz. #JackieRobinsonDay’i Thomas Tull’ın #Operation42 inisiyatifine, Kovid-19 salgınından en şiddetli etkilenen, siyahilere hizmet sağlayan hastanelere gidecek 4,2 milyon dolar (yaklaşık 29 milyon TL) değerinde PPE maske bağışıyla kutluyoruz. Dünyayı olduğu gibi kabul etmediğin, bize bir şeyleri değiştirebileceğimizi gösterdiğin için teşekkürler Jackie.

Insider’da yer alan habere göre videoya gelen yorumlar bu mesajdan ziyade Boseman’ın belirgin kilo kaybına odaklıydı. Çok sayıda kullanıcı oyuncunun görünüşü karşısında şaşkına dönüp “ince” göründüğünü yazarak “İyi misin?” diye sordu.

Bazı hayranları da yakında oynayacağı bir film için mi kilo verdiğini merak etti.
 

black panther.jpg
(Insider)


Boseman’ın menajerleri Insider’ın videoya gelen tepkilerle ilgili yorum talebine cevap vermedi.

Boseman’ın IMDb sayfasına göre rol alacağı çok sayıda yapım arasında “Black Panther II,” Afrikalı bir samurayı canlandıracağı “Yasuke” ve bir Vietnam gazisini canlandıracağı Spike Lee’nin “Da 5 Bloods” filmleri yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu ayrıca başrolde Viola Davis’in yer alacağı “blues’un annesini” konu alacak biyografik filmde de rol alacak.

Boseman, Black Panther ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War) gözler önüne serdiği sağlam fiziğini elde etmesini sağlayan sıkı idman programlarını gayretle uygulamasıyla biliniyor.

Boseman ayrıca dövüş sanatları da çalışıyor. Oyuncunun Black Panther’a hazırlanmasına bir dövüş sanatları uzmanı yardım etmişti. 

Marvel’ın “Sonsuzluk Savaşı” ve “Endgame’i,” “Black Panther’in” çekimleri biter bitmez peş peşe çekmiş olması, Boseman’ın bir yıl boyunca aralıksız idman yaptığı anlamına geliyor.

 

Insider

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU