Yeni Fantastik Canavarlar'da tanıdık iki Harry Potter karakteri yer alabilir

Haberlere göre filmin yıldızı Eddie Redmayne bu fikri destekliyor

İki Harry Potter karakteri, Fantastik Canavarlar'ın (Fantastic Beasts) bir sonraki devam filminde yer alabilir.

Eddie Redmayne'in Büyücülük Dünyası serisinden bir karakteri geri getirme çağrılarının Warner Bros tarafından değerlendirildiği ve Robbie Coltrane'nin devam filminde Rubeus Hagrid olarak geri dönebileceği bildirildi.

Bu nasıl olabilir, henüz bilinmiyor. Ancak Fantastik Canavarlar serisinin Harry Potter'la aynı evrende geçtiği düşünülürse Hogwarts bekçisinin filmde bir ölçüde yer aldığını görmek zorlama olmayacaktır.

Eğer gerçekten gerçekleşirse, bu karakter takviyesi kuşkusuz ilk iki Fantastik Canavarlar filmine gitmek için kendini yormayan bazı Harry Potter hayranlarını bu üçüncü filme gitmek zorunda bırakacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üstelik Hagrid, görünecek tek Harry Potter karakteri olmayabilir. We Got This Covered da, daha sonra Lord Voldemort olacak Tom Riddle'ın genç halinin yeni filmde bir rolü olabileceğini bildiriyor. Film, koronavirüs dünyayı durma noktasına getirmeden önce yapım aşamasındaydı.

Warner Bros'un, eleştirmenlerden olumsuz yorumlar alan ikinci film Grindelwald'ın Suçları'nın (The Crimes of Grindelwald) ardından seriyi canlandırmak istediğine kuşku yok.

Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe kısa bir süre önce Lauren Laverne'in sunduğu Desert Island Discs'te serinin kendisini alkolik yaptığını açıkladı ve şunları söyledi:

(Potter'ı canlandırmak) insanlarda bir tür ilgi uyandırdı ve bu biraz alaycı bir ilgi; insanlar için doğal olarak eğlenceli bir şey.

David Yates'in yönettiği, JK Rowling ve Steve Kloves'in birlikte yazdığı Fantastik Canavarlar 3, 12 Kasım 2021'de gösterime girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU