MHP’li Yalçın: Sokağa çıkma yasağı üzerinden liderimiz ve partimiz hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz

Yalçın Twitter’dan sokağa çıkma yasağı hakkında bir açıklamada bulundu

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sokağa çıkma yasağına dair bir değerlendirmede bulundu.

Yalçın, “30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu dolayısıyla oluşması muhtemel sosyal mesafe ihlallerinin yol açabileceği koronavirüs yayılımını engellemek üzere alınan ve bu gece yarısından itibaren iki gün geçerli olacak sokağa çıkma yasağı kararı, yerinde ve uygundur” dedi.

“Sokağa çıkma yasağı üzerinden gerek liderimiz ve partimiz, gerekse teşkilatlarımız hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz” diyen Yalçın şunları kaydetti:

Lideriyle, MYK üyeleriyle, milletvekilleriyle, teşkilatları ve mensuplarıyla milletimizin emrinde olan MHP; sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir.
Yasak kararına riayet edilmesi, toplum sağlığı açısından alınan tedbirlerin ve korona virüse karşı sürdürülen mücadelenin etkili olması bakımından elzemdir. Bu hususta MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır.
Sokağa çıkma yasağı üzerinden gerek liderimiz ve partimiz, gerekse teşkilatlarımız hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz.
Milletimizin bu badireden daha da güçlenerek çıkacağına ve aydınlık günlerin uzakta olmadığına, davamıza inandığımız gibi inanıyor; “Lütfen biraz daha sabır!” diyoruz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU