Cem Yılmaz yeni filminden ilk afişi paylaştı

Yılmaz, Karakomik Filmler'in sonuncusu olan Deli'de Güven isimli bir taksi şoförünü canlandırıyor

Yılmaz, Karakomik Filmler serisinin dördüncü ve sonuncusu olan Deli'nin afişini Instagram hesabından paylaştı.

4 filmden oluşması beklenen Karakomik Filmler'in sonuncusu olan Deli'de Cem Yılmaz'a, Cem Davran, Büşra Develi, Özkan Uğur ve Hakan Gerçek eşlik ediyor.

Cem Yılmaz'ın 2001'den bu yana yazdığı hikayelerden oluşan serinin vizyon tarihi ise henüz net değil. Yılmaz, Aralık ayında Instagram'dan yaptığı paylaşımda Deli filminin Nisan'da vizyona gireceğini belirtse de araya sinema yapımcıları ile MARS Entertainment Group arasında yaşanan kriz girdi ve pek çok Türk filminin vizyon tarihi ertelendi.

 

 

Organize İşler: Sazan Sarmalı filminin vizyondayken Netflix'ten yayınlanması üzerine Cem Yılmaz'ın da benzer yöntemi izleyeceği ortaya atılmış ancak bir alışveriş merkezinde görüntülenen Yılmaz, böyle bir şey düşünmediğini söyleyerek iddiaları yalanlamıştı.

Kaçamak, İki Arada, Emanet ve Deli

Karakomik Filmler serisinin ilkinde tek biletle Kaçamak ve İki Arada isimli birer saatlik iki bağımsız hikayeyi seyretmek mümkün olacak. Bodrum ve İstanbul'da geçen Kaçamak'ta, 4 arkadaşın detoks maceraları anlatılırken, Yılmaz'ın bir çaycıyı canlandırdığı kara komedi İki Arada'da mekan olarak arabalı vapur kullanılacak. Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Tülin Özen gibi isimlerin rol aldığı Emanet, serinin üçüncü filmi.

 

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU