The Walking Dead’in ünlü karakteri kendi dizisine kavuşuyor

Michonne’a odaklanacak yeni bir dizi geliyor

Danai Gurira, The Walking Dead serisinin ana dizisinden ayrıldı ama bütün işaretler oyuncunun Michonne kariyerinin genişletilmiş seride henüz bitmediğini gösteriyor.

Bulunduğu son bölümde karakter, eski sevgilisi Rick Grimes’ın hala sağ olduğunu fark etmişti. Peki ya bu son bize bambaşka bir yan ürünün gelişini müjdeliyorsa?

We Got This Covered’da yer alan habere göre AMC, Michonne karakteri üzerine kurulu bir dizi geliştirmeye başladı. Görünüşe göre Gurira’nın The Walking Dead’e veda ettiği bölüm (10. sezon 13. bölüm) “What We Become” gerçekten de kahramanın Rick’i aramaya çıkacağı bir kısa dizinin temellerini atmış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne var ki bu bir sezonluk bir iş olup The Walking Dead filminlerinin olay örgüsüne bir tür giriş rolü üstlenecek. Dolayısıyla dizinin, sinema üçlemesinin ilk yapımından önce gelmesi bekleniyor. Hatta daha da erken.

Haberde ayrıca ilk The Walking Dead filminin ciddi bir gecikmeye uğrayacağı belirtildi. Buna göre daha önce senaryonun yazımına dışarıdan destek vermesi planlanan, serinin baş içerik yazarı Scott Gimple muhtemelen senaryoyu yeniden yazıyor.

Bu da, aslen planlandığı gibi filmin çekimine bu sene başlanmayacağı anlamına geliyor. Bunun yerine film muhtemelen 2022’nin başında gösterime girecek.

Üçlemeyle alakalı o kadar fazla güncelleme olmuştu ki şimdi gecikeceği haberi sürpriz olmadı. Michonne’lu yan ürünün yolda olması haberiyse Gimple’ın daha önce serinin yeni, farklı kısa dizilerle genişlemeye devam edeceğini söylemesiyle uyuşuyor. Örneğin The Walking Dead: Worlds Beyond yalnızca iki yıllık bir süreden sonra sona eriyor.

Michonne’un dizisinin ne zaman geleceği henüz belli değil ama 2021 senesi makul bir tahmin gibi görünüyor. 

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU