Narkotik'in esrar paketleriyle “Evde kal" yazılı mesajını İçişleri Bakanı Soylu paylaştı

Narkotik Şube tarafından yapılan basın açıklamasında topluma evde kalmaları için farklı bir mesaj verildi. Ele geçirilen esrar paketleriyle “Evde kal” yazıldı

Narkotik, "Evde Kal" mesajını ele geçirilen esrar paketleriyle verdi / Fotoğraf: Twitter@NarkotiksmDB

Operasyonlarda ele geçirilen malzemelere dair yapılan basın açıklamalarında zaman zaman bu malzemeler kullanılarak yazılan yazılar ile mesaj verilmesi geçmişten beri görülen bir uygulama.

Özellikle terör operasyonlarında ele geçirilen kurşunlarla sıklıkla operasyonu yapan birimin adı veya “Ne Mutlu Türk’üm” gibi mesajlar yazılır.

Ancak operasyonu yapan Narkotik Şube Müdürlüğü olunca bu sefer operasyon mesajı olarak kullanılacak madde de bizzat uyuşturucunun kendisi oldu.

Narkotik, koronavirüs salgınına karşın yapılan evde kal çağrılarınca kendince destek verdi.

Beyoğlu’na yapılan ve çok miktarda esrar ile uyuşturucu hapın ele geçirildiği operasyona dair Narkotik Şuçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan "Evde kal, temiz kal" notuyla paylaşılan görselde ele geçirilen uyuşturuculara ve içinde esrar olan paketlerle yazılmış “Evde kal" mesajına da yer verildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın sosyal medyasında yer verdiği görselleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabına paylaştı.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU