Metro önüne çöp bırakıp fotoğraf çeken işçi, İBB ile Çekmeköy Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi

Metro önüne çöp bırakıp fotoğraf bırakan çeken işçinin görüntüsünü paylaşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, Çekmeköy Belediyesi’ni işaret ederken Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, İBB çalışanı olduğunu söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kameraları İBB ile AK Partili Çekmeköy Belediyesi’ni karşı karşıya getiren bir olayı görüntüledi.

Görüntülerde bir temizlik işçisinin metro girişine bıraktığı bir çöpü fotoğrafladığı görülüyordu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter’da Çekmeköy Belediyesi’ni ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda şöyle konuştu:

Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırak fotoğraf sonra çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyor.

 

ahmetpoyraz.jpg
Ahmet Poyraz / Fotoğraf: AA


Poyraz: Bizim değil, İBB çalışanı

Konuyla ilgili konuştuğumuz Ongun henüz Çekmeköy Belediyesi’nden kendilerine bir dönüş olmadığını söyledi.

Independent Türkçe’nin ulaştığı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise görüntülerdeki kişinin Çekmeköy Belediyesi çalışanı olmadığını tam tersine Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğunu iddia etti.

Poyraz, “Bugünlerde birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Böyle provakasyonlara yer vermemiz gerekiyor. Birbirimize sahip çıkmamız gereken günlerdeyiz dedi.

İBB çalışanı çıktı, Ongun özür diledi 

Independent Türkçe'ya daha önce yaptığı açıklamada "Bizim temizlik görevlilerimizin öyle bir kıyafeti yok" diyen Murat Ongun, söz konusu kişinin İBB çalışanı çıkmasının ardından Twitter hesabından özür diledi. 
 

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU