İtalya’da arabada sevişen çift karantina kurallarını çiğnemekten gözaltına alındı

Olayın gerçekleştiği Milano’nun bulunduğu Lombardiya’nın, ülkedeki en fazla koronavirüs vakasına sahip bölge olduğu biliniyor

Koruyucu yüz maskesi takan bir adam Milano'daki Duomo Katedrali'ninden önünden geçiyor (Reuters)

Arabada cinsel ilişkiye giren çift, İtalya’daki koronavirüs karantina kurallarını çiğnediği gerekçesiyle gözaltına alındı.

23 yaşındaki Mısırlı erkek ve 40 yaşındaki Tunuslu kadın, pazartesi günü Milano’da polise yakalandı.

Söz konusu olay, İtalyan yetkililerin koronavirüs kapsamında alınan tecrit önlemlerinin olası ihlalleri konusunda tetikte olduğu bir dönemde gerçekleşti.

Daily Mail’in ANSA’dan aktardığına göre çift, iki kişinin bir aracın ön veya arka tarafında birlikte bulunmasını yasaklayan karantina kuralına uymamakla suçlanıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çiftin daha fazla yaptırımla karşılaşıp karşılaşmayacağı belli değil. Ancak yetkililer, seyahat yasaklarını uygulamak için tüm karayolu taşıtlarını kontrol ediyor.

İtalyalıların yalnızca yiyecek ve tıbbi yardım almak için dışarı çıkmasına ya da mutlaka gerekliyse işe gitmek üzere seyahat etmesine izin veriliyor.

Olayın gerçekleştiği Milano’nun bulunduğu Lombardiya’nın, ülkedeki en fazla koronavirüs vakasına sahip bölge olduğu biliniyor.

Worldometers’ta yer alan verilere göre İtalya’da toplam vaka sayısı bugün itibarıyla 35 bin 700’e ulaşırken, 4 binden fazla kişi iyileşti ama yaklaşık 2 bin 900 kişi de salgında hayatını kaybetti.

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU