Voldemort filmi için Stranger Things yıldızının adı geçiyor

Warner Bros., Voldemort orijin hikayesini filmleştirmeye hazırlanıyor

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald) gişede beklentilerin altında kalsa da daha fazla Harry Potter hikayesi arzusu hiç azalmadı.

We Got This Covered’da yer alan habere göre Warner Bros., Lord Voldemort’un nasıl Büyücü Dünyası’nın Karanlık Efendisi olduğunu konu alan bir orijin hikayesi filmi yapmaya hazırlanıyor. Stüdyonun, ikonik karakterin gençliğini canlandırması için gözünü diktiği isimlerden biriyse Stranger Things yıldızı Noah Schnapp.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranların, Disney’in Star Wars yan filmleriyle benzer Potter Evreni antoloji filmlerine ne ölçüde hevesli olduğu bilinmiyor. 

Muhtemelen sinema tarihin en büyük kötüsü (kesinlikle en ikoniği) Darth Vader, George Lucas’ın bahtı kara orijin serisinde kuruntulu bir ergen mankafaya dönüştürülmüştü.

Hürmet gören bir karakterin resmi geçmişi ortaya konulurken çoğunlukla olduğu gibi, resmileştirilen gerçeklik gizemin değerini eksiltmişti. Karanlık bir geçmişin imasıyla, vasat şekilde yazımından çok daha fazlası yapılabilir. Bir başka deyişle, Warner Bros., ne dilediğine dikkat etmeli.

Tabii ki bu olayların öncesini anlatan devam filmlerinin kötü fikirler olduğu anlamına gelmiyor. Better Call Saul işlerin doğru idare edilebileceğinin canlı kanıtı.

Umalım ki karakteri sonsuza dek etkisizleştirmek yerine ona derinlik katan bir Voldemort orijin hikayesi gelsin. Neticede Harry Potter hayranları J.K. Rowling’in işleri Fantastik Canavarlar’da yaptığı gibi "Lucaslaştırmamasını" tercih edecektir.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU