BTS üyesi V'nin solo çalışması, Netflix dizisi Itaewon Class'ta yayımlanabilir

BTS üyesi V'nin yazdığı şarkının Itaewon Class'ın müziğinde yer alması için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor

BTS üyesi V'nin gerçek adı Kim Taehyung (Big Hit Entertainment) 

Şubat sonunda "Map of the Soul: 7 " albümünü çıkaran ve albümdeki Siyah Kuğu (Black Swan) parçasına çektikleri kliple gündeme gelen Kore popu (K-pop) grubu BTS' den yeni haberler geliyor.

BTS grubu üyelerinden V'nin Netflix'te yayınlanan Kore dizisi Itaewon Class'ın müziğine katkı yapabileceği belirtiliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

6 Mart'ta Newsen adlı haber sitesi, dizi yetkililerinin V'nin dizinin müziğine yapacağı olası katkıyı "koordine ettiği"ni belirten bir haber yayımladı. Böylece V'nin dizinin bölümleri için bir parça yaratmak için görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Cheatsheet'in aktardığına göre de V ve BTS üyelerinden RM, 6 Mart'ta hayranları için yaptıkları canlı yayınında gelişmeden bahsetti. V konuşurken 3 şarkı yazdığını ve bunlardan tamamlanan birinin kısa süre sonra yayımlanabileceğini aktardı.

Ocak'ta vizyona giren ve hala süren Itaewon Class dizisinin müzikleri şu anda her biri "mini albüm" şeklinde tasarlanan 10 ayrı parçadan oluşuyor. Her biri farklı sanatçılar tarafından yaratılan bu parçalar dizinin ayrı bölümlerinde kullanılıyor.

Aslında V'nin dizi için parça yapması çok da şaşırtıcı değil. Zira filmin ana karakteri Park Sae-roy'u canlandıran Park Seo-joon gerçek hayatta V'nin yakın arkadaşı.

Birkaç yıl önce bir başka Kore dizisi Hwarang'ın çekimlerinde tanışan ikili o zamandan bu yana ilişkisini kesmemiş.

V ve BTS üyelerinden Jin (gerçek adı Kim Seok-jin) 2016'da dönem dizisi Hwarang'ın müziklerinde “It’s Definitely You” parçasıyla yer almıştı.

Ancak gelişme nihayete ererse bu V'nin bir diziye yaptığı ilk solo parça olacak.
 

Teenvogue, Cheatsheet

Derleyen: Keremcan Karabatak

DAHA FAZLA HABER OKU