BTS’in yeni müzik videosundaki bir sahne hayranları ürküttü

Koreli grup belli ki Darren Aronofsky’nin psikolojik korku filminin hayranı

BTS hayranları, “Black Swan” şarkısının yeni müzik videosunda filme atıfta bulunan bir an karşısında ürktü.

Şarkının, Natalie Portman’ın yavaş yavaş aklını yitiren bir balerini canlandırdığı 2010 yapımı filmle tek ortak noktası adı değil.

Grubun bir hayranı müzik videosunda BTS üyelerinden Jin’in, aynı Darren Aronofsky’nin psikolojik korku filminde Natalie Portman’ın karakterinin yaptığı gibi, aynadaki yansımasının hareket etmediğini fark ettiği ürkütücü bir ana dikkat çekti.
 


K-pop grubu müzik videosunu çarşamba günü (4 Mart) yayımladı ve şarkının adı anında dünya çapında sosyal medyada trend olmaya başladı.

Müzik videosuyla filmdeki sahneleri yan yana koyan bir kullanıcının Siyah Kuğu’yla (Black Swan) paralelliklere dikkat çekmesiyle çok sayıda K-pop hayranının filmi henüz izlemediği ve izlemekten de korktuğu anlaşıldı.

Videonun 30 dakikadan kısa sürede bir milyonun üzerinde izlenmeye imza attığı kaydedildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

BTS üyeleri sıkı sinemaseverler ve videolarında düzenli olarak filmlere atıflarda bulunuyorlar.

Map of the Soul: 7 için yayımladıkları son videodaki atıflar arasında Uyumsuz’dan (Divergent) Aslan Kral’a (The Lion King), Karayip Korsanları’ndan (Pirates of the Caribbean) Narnia Günlükleri’ne (The Chronicles of Narnia) yok yoktu.

Yine de hayranları en çok heyecanlandıran, baş yıldızı Dylan O’Brien’ın da bilinen bir BTS hayranı olması göz önünde bulundurulduğunda Labirent: Ölümcül Kaçış (The Maze Runner) atfıydı.

Tartışmaya romanların yazarı James Dasher bile dahil oldu, filmlerin tekrar çekilmesi halinde Jungkook’u Thomas başrolünde kadroya almak isteyeceğini söyledi.

BTS, yaklaşmakta olan dünya turnelerinin Güney Kore’deki bir dizi temsilini ölümcül koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU