Antalyasporlu Podolski gözleme açtı: Başkan afiyet olsun

Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaştığı, Alman yıldızın oklava ile yufka açtığı görüntüye, taraftarlar büyük ilgi gösterdi

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Lukas Podolski'nin oklava ile yufka açtığı görüntüler, taraftarların ilgisini çekti. 

Kırmızı-beyazlıların devre arasında transfer ettiği 34 yaşındaki futbolcu, performansının yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımları ile de taraftarların gönlüne girmeyi başarıyor.

Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ün sosyal medyadaki hesabından "Türk olmak" başlığıyla paylaştığı bir görüntüde ise Alman yıldızın oklava ile yufka açtığı görüldü. Podolski'nin, Türkçe "Başkan afiyet olsun" dediğinin duyulduğu görüntüler, Antalyaspor'a gönül veren taraftarların beğenisini kazandı. 

Daha önce turistik kentin tarihi ve doğal güzelliklere sahip yerlerini gezerek sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Podolski'nin, şehri tepeden gören Kepez varyantlardaki seyir terasında otomobil içerisinden Müslüm Gürses'i dinlerken çektiği görüntüler dikkati çekti. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU