Sevgili bulmak için reklam panosuna ilan verdi

Reklam panosunda “Bu beklediğin işaret olabilir” ifadesi yer alıyor

(Twitter/iamrofe)

Sheffield'da bekar bir erkek, sevgili bulabilmek umuduyla kendini tanıtmak için bir reklam panosuna 425 sterlin (yaklaşık 3 bin 300 TL) ödedi.

30 yaşındaki Mark Rofe’un uzanmış haldeki resminin bulunduğu dev reklam panosunda şu ifade yer alıyor: “Bekar mısın? Mark ile flört et. Bu beklediğin işaret olabilir.”

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Manchester’da yoğun bir otoyol üzerinde yer alan pano, müstakbel adayları Rofe hakkında daha fazla bilgi sunan ve “Bir adam, bir reklam panosu, bir amaç” sloganı taşıyan internet sitesine yönlendiriyor.

İnternet sitesinde Rofe, pazarlama alanında çalıştığını, tüm arkadaşlarının eşleri olduğunu ve kendisinin romantik bir partner bulmakta “zorlandığı” için panoyu satın aldığını belirtiyor. 

“Gerçekler ve istatistikler” bölümünde Rofe, 1,82 boyunda olduğunu belirtiyor ve üçten fazla kadını öptüğünü söyleyerek muziplik yapıyor.
 


Flört etmek isteyenler bir başvuru formu doldurmaya yönlendirilirken, formda bu kişilerin sosyal medya hesaplarını belirtmeleri, bir fotoğraflarını yüklemeleri ve Rofe’a mesaj yazmaları isteniyor. Şu ana kadar 292’den fazla kişi başvuruda bulundu.

Rofe, “Bir süredir bekarım ve birçok arkadaşım evli ya da uzun süreli ilişki yaşıyorlar. Flört uygulamalarını denedim fakat bu uygulamalar benim işime yaramadı, bu yüzden biraz farklı bir şey deneyerek dikkat çekmeye karar verdim” dedi.

Rofe, reklam panosu fikrinin pub sohbeti esnasında ortaya çıktığını belirtti.

BBC’ye yaptığı açıklamada Rofe, “Arkadaşıma bu flört uygulamalarıyla nasıl cebelleştiğimi anlatıyordum ve yüzümü büyük bir reklam panosuna koymam gerektiğiyle ilgili şaka yaptım.

Bu şakaya gülmüştük fakat sonra aslında ne kadar iyi bir fikir olduğunu düşündüm” dedi.

Rofe, şimdiye kadar iletişime geçenlerin sayısına şaşırdığını söyledi.

Rofe, “Bazıları 425 sterlin ödediğim için deli olduğumu düşünebilir ama aşkı bulursam bu epey ucuz olur.

Durumu komik bir hale getirmek istedim, umarım umutsuz bir ezik gibi görünmem” diye ekledi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style/love-sex

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU