Shaquille O'Neal, Kobe Bryant'ın ölümünden dolayı taziyelerini sunan hayranına dizüstü bilgisayar aldı

O'Neal'ın Lakers'tan eski takım arkadaşı, pazar günü 8 kişiyle birlikte yaşamını yitirmişti

Shaquille O'Neal ve Kobe Bryant 8 yıl boyunca takım arkadaşıydılar (AP)

Shaquille O'Neal, Kobe Bryant'ın ölümü üzerine başsağlığı dile getirmek için birkaç dakikasını ayıran bir hayrana yeni bir dizüstü bilgisayar alarak teşekkür etti.

Çarşamba günü O'Neal, Georgia eyaletinin McDonough şehrindeki bir Best Buy mağazasında Patrick Martin adlı hayranıyla tanıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha sonra Facebook'ta bu etkileşim hakkında bir yazı paylaşan Martin'e göre, eski NBA yıldızına rastladığında mağazada yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak için Best Buy mağazasındaydı.

Martin, "Ben ve Mo bir dizüstü bilgisayar almak için Best Buy'a gittik ve Shaq'le tanıştık. Kız kardeşi ve Kobe için başsağlığı diledik. Uzaklaştık, sonra Shaq yanımıza geldi ve 'Hepinizi seviyorum, bu yüzden en güzel olanı alın, parasını ben ödeyeceğim' dedi." diye yazdı.

Martin, yeni dizüstü bilgisayarıyla birlikte O'Neal'la el sıkışırkenki fotoğraflarını paylaştığı gönderisini #RIPAyeshaHarrisonJex #RIPKobe ve #MambaMentality etiketleriyle bitirdi. Martin'in gönderisi 20 binden fazla kez paylaşıldı.

Bu nezaket gösterisi, Bryant'ın, Bryant'ın kızı Gianna'nın ve diğer 7 kişinin pazar günü bir helikopter kazasında ölmesinin ardından O'Neal'ın hayata yaklaşımını değiştirmeye söz vermesinin sonra geldi.

The Big Podcast'te O'Neal, “Ne kadar vaktinin kaldığını bilmiyorsun” dedi.

Tamamen sert olmakla falan ilgiliyim ama sızlanmalarımı ve çatışmacı sözlerimi ortadan kaldırmak zorunda kalacağım. Artık bunu yapmak istemiyorum. Sanırım sadece uyumsuzluk yaşadığım herkese sesleniyorum ve 'Bak dostum, seni seviyorum' diyorum.

Podcast sırasında O'Neal, kanserle mücadelesini ekimde kaybeden kız kardeşi Ayesha'nın ölümünden de bahsetti.

O'Neal “Ayesha'nın ölümünden sonra uyumadım çünkü [ben] sadece iyi zamanları düşünmüyorum; bir şeyler yapabilirdim, bir şeyleri farklı yapabilirdim, onu daha çok sevebilirdim ya da ona daha fazla destek olabilirdim diye düşünüyorum. Ve aynı şeyi [Bryant hakkındaki] haberi öğrendiğimde de hissettim. Bu çok uzun süre canımı acıtacak” diye devam etti.

Keşke burada olsaydı. Keşke ona bir şeyler söyleyebilseydim. Kalbim Vanessa'yla birlikte çünkü iki kişiyi birden kaybetti. Benden küçük bir erkek kardeşim var ama dün bir kardeş daha kaybettim.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU