İlkay Akkaya: Tehdit ediliyorum

Akkaya, Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulundu: Bu kişinin kendisine ya da başka birine zarar vermeden, önlem alınmasını talep ediyorum

Fotoğraf: YouTube

Sanatçı İlkay Akkaya, 4 yıl kadar bir süredir sürekli telefon ile taciz edildiğini açıkladı. Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulunan Akkaya, önlem alınmasını talep etti.

Sanatçı Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

Ciddi psikolojik problemleri olduğunu öne sürdüğü bir kadının 4 yıl süreyle kendisini taciz ettiğini belirten Akkaya, “Tacizler, Adana konserinde olay çıkarmaya kadar vardı” dedi.

Kadının tedavi olması için ailesine ulaşmaya çalıştığını belirten sanatçı, şunları yazdı:

Aile de hiçbir şey yapmıyor. Erzurum'dan Adana konserinde gelip konser görevlilerine saldırınca olay polise yansıdı. Ben şikayetçi olmadım, tedavi edilmesini talep ettim.

Dosyanın uzlaştırma avukatına gittiğini, kadının şu anda da tanıkları arayıp taciz ettiğini söyleyen Akkaya, şöyle devam etti:

Ağabeyinin hakim olduğunu ve elinin her yere uzanacağını söylemiş tanıklardan birine. Kendisini öldüreceğini ve 500 kişi olan kendi ailesinin de beni öldüreceğini söyledi az önce tanığa. Bu kişinin kendisine ya da başka birine zarar vermeden, önlem alınmasını talep ediyorum. Kişisel bilgilerimizin, beni tehdit eden birinin eline geçmesini de protesto ediyorum. 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU