Bir Zamanlar... Hollywood'da: Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio'nun karakterine filmden sonra ne olduğunu açıkladı

Rick Dalton'a ne olacağına dair Tarantino'nun kendine özgü fikirleri var

Quentin Tarantino, Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time... In Hollywood) filminde geçen olaylardan sonra Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı karaktere ne olduğunu açıkladı.

Filmin sonunda, İtalya'da bir dizi film çekiminden yeni dönen Rick Dalton'un kariyeri biraz toparlanmış gibi duruyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Dalton'un film boyunca elini kolunu bağlayan mesleki şüphe yaşadığı düşünülürse, seyircilerin Sharon Tate'in evindeki bir saldırıyı durdurduktan sonra Western ikonuna ne olduğunu merak etmeye hakkı var.

Bu konu üzerine kafa yoran Tarantino, Margaret Cho'nun podcast'inde filmle ilgili konuşurken Dalton'un geleceğine dair bazı fikirler verdi.

Tarantino, "Atınızı kime teslim ettiğinize veya kimi temsil ettiğine bağlı olarak Dalton'un kariyerinin izleyebileceği birkaç farklı yol var" dedi.

Tarantino, Dalton'ın kuşağından iki aktöre atıfta bulunarak, "Her iki yönde de ilerleyebilir, George Maharis yönünde de, Tye Hardin yönünde de" ifadesini kullandı. Yönetmen sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben daha ziyade bunlardan birkaçının bileşeni olduğunu düşünüyorum. Ancak daha kolay olabilecek şey, 70'lerde biraz daha başarı elde etse bile, belki de gerçekten olduğunu görebildiğim şey için ona belki hakkını teslim edebilirim. Çünkü bu adamların çoğuna bu oldu, bu 50'lerin 60'ların televizyonunun önde gelen maçolarının çoğu 70'lerin sonunda 80'lerin başında yine TV şovlarında boy göstermeye başladı ama bu kez yaşlı polisler (rolünde), genç polisleri göreve gönderen amirler olarak (rol aldılar).

Geçen yaz gösterime giren Bir Zamanlar... Hollywood'da, Oscar yarışının en iddialı adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Tarantino kısa bir süre önce, DiCaprio'nun Dalton rolündeki en ikonik sahnelerden birini doğaçlama gerçekleştirdiğini açıklamıştı. Dalton bu sahnede  repliğini unuttuğu için sette kendi kendine kızıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU