Ayşe Arman, Hürriyet gazetesini bıraktı

Gazetenin yazarlarından Ayşe Arman, 27 yıl çalıştığı kurumdan istifa ettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu

Fotoğraf: Twitter

Hürriyet gazetesinde Gülse Birsel'in ardından bir istifa da Ayşe Arman'dan geldi. Arman, noter aracılığıyla gönderdiği bildirimle gazete ile arasındaki sözleşmeyi feshetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayşe Arman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam" derken şu ifadeleri kullandı:

Tabii ki üzgünüm… 27 yıl, Ömer’le ilişkimden uzun... Resmen bir ömür… Çok güzel günlerim oldu... Hürriyet’te doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum. ..Yasımı kendi içimde yaşıyordum, ama o kadar çok soran oldu ki, paylaşmam icap etti... Peki o zaman: Geçen hafta, buradaki Türk konsolosluğundaki noter aracılığıyla aramızdaki sözleşmeyi fesettiğimi bildiren bir ihtarname yolladım. İstifa ettim yani.

"Şimdi yola devam" diye yazan Arman, "hiç olmadığı kadar özgür olacağını" da söyledi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hepinize nefis bir Pazar olsunEnerjik ve iyiliklerle doluuuu27 yıldır Pazar röportajları yapıyorum. Artık gazeteden değil, buradan paylaşacağımmmHürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam… Bugün @ceydadvenci röportajı var. Birazdan profildeki linkten okuyabilirsiniz. Gün içinde de Ceyda postları paylaşacağım .... .... Tabii ki üzgünüm… 27 yıl, Ömer’le ilişkimden uzun... Resmen bir ömür… Çok güzel günlerim oldu... Hürriyet’te doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum. ..Yasımı kendi içimde yaşıyordum, ama o kadar çok soran oldu ki, paylaşmam icap etti... Peki o zaman: Geçen hafta, buradaki Türk konsolosluğundaki noter aracılığıyla aramızdaki sözleşmeyi fesettiğimi bildiren bir ihtarname yolladım. İstifa ettim yani. ... ... Şimdi yola devam. Buradan, çekimler, röportajlar, ne bileyim canımız ne isterse yaparız, hiç olmadığı kadar özgür… Ne dersiniz??? Var mısınız??? Bu yola benimle çıkar mısınız :))))))

Ayse Arman (@armanayse)'in paylaştığı bir gönderi ()

Hürriyet'te işten çıkarmalar

2018 yılında Doğan Holding'ten Demirören Holding'e geçen Hürriyet'te geçen hafta en az 43 gazeteci işinden kovulmuştu. Demiören yönetimi gazetecilere kovulduklarını evlere gönderdikleri tebligat ile duyurmuştu. İşten çıkarmalardan haberi olmayan Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar görevini noter aracılığıyla yönetime göndererek bırakmıştı. İşten çıkarmalara gazete içinden ilk tepki Gülse Birsel tarafından gelmişti. Ünlü yazar, geçen günelrde Hürriyet ile ilişkisini kestiğini açıklamıştı. 

 

DAHA FAZLA HABER OKU