Yeni Akit yazarı: Evlenip zalim rejimin 18 yaş engeli sebebiyle mahkûm edilen binlerce aile reisi affedilmelidir

Şevki Yılmaz: Derin devletin tuzağıyla ömürlerini cezaevinde geçirenler affedilmeli

Fotoğraf: AA

Eski milletvekili ve Yeni Akit gazetesi yazarlarından Şevki Yılmaz, Meclis'in gündemine gelmesi beklenen "af" yasasıyla ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Cezaevleri yine tıka basa dolu" diyen Yılmaz, 'tavsiye niteliğinde' bir yazı yazdı ve af yasasıyla ilgili şunları söyledi:

Çıkarılacak afta mutlaka mazlumlar affedilmeli! Bebek katili, tecavüzcü sapıklar, hırsızlar, esrar, eroin üreten, satan uyuşturucu ve fuhuş tacirleri vs. Zalimler asla!

Hiçbir suçları olmayan mazlumlar, affın olmazsa olmaz ilk şartı olmalıdır!

Derun-i Devletin tuzağıyla ömürlerini cezaevinde geçiren Sivas, Selam, Mustaz’af vs. Mağdurlar af kapsamına mutlaka dahil edilmelidir!

28 Şubat Post Modern İhanet Darbesinin kurbanları cezaevindeki yüzlerce kardeşimiz bu düzenlemeden öncelikle faydalanmalıdırlar! 

Allah’ımıza, Kitabımıza, Peygamberimize, Dinimize ve Mukaddesatımıza hakaret edenlere hiçbir dava açılmazken, fikri düzeyde eleştiri ve tenkitlerde bulundu diye 5816’nın ‘’mağduru’’ olan ve hapse mahkûm edilen yazarlarımız da mutlaka Af kapsamına alınmalıdır!

Dinimizin müsaadesiyle evlenen fakat, zalim rejimin 18 yaş engeli sebebiyle mahkûm edilen binlerce aile reisi masum ve mazlum gençlerimizde af edilmelidir! Pavyonlarda eğlence meta-ı edilen binlerce 18 yaş altı kızların feryadına ses çıkarmayan aile düşmanı Feministlerin tuzaklarına meşru evlilik yaparak yuvalarını kuran mazlumları kurban etmemeliyiz!

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU