Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı

Fotoğraf: ANKA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde meydana gelen bir elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Zeyrek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Başkan Zeyrek’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakımda tedavisi süren Zeyrek'in yaşadığı elektrik çarpmasının detaylarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olayın ardından belediye yetkilileri ve Zeyrek’in yakın çevresi hastaneye akın ederken, sağlık durumu ile ilgili gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU