Danimarkalı futbolcunun 70 bin Euro'luk saatini takım arkadaşı çalmış

Genç oyuncu Diaby-Fadiga "Çok üzgünüm, çok büyük bir hata yaptım. Kovulabilirim, futbol hayatım bitebilir ama her şeyden önce Dolberg'den özür dilerim." diye konuştu

Fotoğraf: dailymail.co.uk

Hollanda ekibi Ajax'tan Fransız OGC Nice'e transfer olan 22 yaşındaki Danimarkalı futbolcu Kasper Dolberg'in 70 bin Euro değerindeki saatini çalan kişi ortaya çıktı. Hırsızın Dolberg'in 18 yaşındaki takım arkadaşı Lamine Diaby-Fadiga olduğu belirtildi.

Asist Analiz'in L'Equippe'ten aktardığı habere göre, Dolberg olayın ardından takımıyla antrenmanlara çıkmayı reddetmiş ve kulüp içinde büyük bir krize yol açmıştı. Ancak 22 yaşındaki Danimarkal,ı takımının Dijon'u 2-1 mağlup ettiği maçta forma giyerek gol de atmayı başardı. 

Nisan ayında sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık, gelecek vaadeden orta saha oyuncusu Diaby-Fadiga'nın bu sezon henüz forma giyememesine sebep oldu. Şimdi yaptığı şey yüzünden ise bir daha asla Nice forması giymeyebilir.

Genç oyuncu ifade vermek üzere adliyeye çağrıldıktan sonra "Çok üzgünüm, çok büyük bir hata yaptım. Kovulabilirim, futbol hayatım bitebilir ama her şeyden önce Dolberg'den özür dilerim." diye konuştu.

 

Asist Analiz, L'Equippe 

DAHA FAZLA HABER OKU