Stranger Things: Eleven "babasından" intikam mı alacak?

Bu teori Eleven için bir dönemin sonuna işaret ediyor

Belki de Eleven güçlerini kaybetmesinin ortaya çıkmasının ardından Brenner’ın ve ortaklarının peşinden gidecek? (Netflix)

Yeni bir Stranger Things teorisi bir karakterin 4. sezonda hak ettiği cezayı bulacağını öngörüyor.

Netflix’in dizinin geri döneceğini henüz doğrulamamış olması hayranların gelecek bölümlerde ne olabileceğine dair teori üretmesini engellemedi.

Kesin olan bir şey var ki, o da üç sezon boyunca iki baba figürünü de kaybeden Eleven (Millie Bobby Brown) için yeni sezonun çok farklı görüneceği.

Üçüncü sezonun finalinde muhtemel ölümünün ardından Hopper’ın dönüp dönmeyeceği belirsizliğini korurken, Dr. Brenner’ın (Matthew Modine) dönüşüyse kesin gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir Reddit kullanıcısı birinci sezonda Eleven’ın kendisi üzerinde deney yapan Brenner’dan intikam alacağına inanıyor. Eleven güçlerini kaybettiğini anlamasının ardından Brenner’ın ve ortaklarının peşinden gidebilir.

Bu yolculuk, Rusları ve hayatta kalan Zihin Hırsızı’nı da içeren büyük bir komployu açığa çıkarabilir. Reddit kullanıcısı Brenner’ın terfi ettiğinin ve -üçüncü sezonun jenerikten sonra gösterilen sahnesinde öğrendiğimiz- gizemli “Amerikalıyı” hapseden Ruslarla iş birliği yaptığının ortaya çıkacağına inanıyor. 

Hayranların bazıları yakın zamanda Netflix’in rağbet gören dizinin 4. sezonunun 2020’de yayınlayacağını tahmin ettiklerini belirtmişti.

Stranger Things, Netflix’te izlenebilir.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU