Mickey Rourke: Robert De Niro, The Irishman’de rol almama engel oldu

İki usta oyuncunun 1987’den beri arası bozuk

Mickey Rourke, Robert De Niro’nun kendisinin yeni Scorsese filmi The Irishman’de rol olmasını engellediğini iddia etti.

Aktör, Alan Parker’ın yönettiği 1987 yapımı gerilim Şeytan Çıkmazı’nın (Angel Heart) setinde tartıştıklarını ve o günden bu yana aralarının açık olduğunu söyledi.

İtalyan TV şovu Live – Non è la D’Urso’ya konuşan Rourke, Netflix’te yayımlanacak yeni gangster filmini kastederek, “Martin Scorsese, Al Pacino, Joe Pesci ve Robert De Niro’nun rol alacağı bir filmle ilgili benimle görüşmek istedi. Oyuncu kadrosundan sorumlu kişi menajerime, Robert De Niro’nun benimle film çekmeyi reddettiğini söylemiş” dedi.

Rourke “üzgün” hissettiğini çünkü “paraya ihtiyacı olduğunu” söyledi.

Şampiyon (The Wrestler) filminin yıldızı Rourke, 1980’lerde De Niro’ya Marlon Brando ya da Al Pacino’ya duyduğu gibi saygı duyduğunu ancak De Niro, Şeytan Çıkmazı’nın setinde iddiaya göre kendisine; “Sanırım konuşmasak daha iyi” dediğinde bu görüşünün değiştiğini belirtti. Rourke sözlerini şöyle sürdürdü:

Eskiden ona bakarken saygı duyardım şimdi sadece bakıyorum. Pisliğin içinden geldim. O bu hayatı bilmez. Ben bu b*ktan hayatı yaşadım. O yüzden ne zaman yüzüne baksam ne kadar aşağılık bir herif olduğunu görüyorum.

The Independent'ın konuyla ilgili başvurduğu Robert De Niro’nun temsilcilerinden henüz bir yanıt gelmedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Charles Brandt’ın kitabı I Heard You Paint Houses’dan uyarlanan The Irishman, De Niro ve Scorsese arasındaki 9. iş birliği.  

Filmde De Niro eski tetikçi Frank Sheeran’ın 80 ve 24 yaşlarındaki hallerini canlandırıyor. Ve bunun için gerekli teknoloji nedeniyle The Irishman, en pahalı Scorsese filmi olmuş durumda.

Film, Netflix’te 27 Kasım’daki prömiyerinden önce 1 Kasım’dan itibaren sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime girecek.

    

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU