Ünlü aktör yeni filminde başrolü kendine verip Chris Hemsworth'ü reddetmiş

Hemsworth filmi "Soyut ve ilginç... Bir erkek ve kadın hakkında küçük bir hikaye" diye tanımladı

(AFP)

Chris Hemsworth kısa bir süre önce Kevin Costner'ın yönettiği projede başrol oynama teklifinin, Costner'ın rolü bizzat kendisinin oynayacağına karar vermesi üzerine geri çevrildiğini açıkladı.

Entertainment Tonight'a konuşan Hemsworth, "Senaryosunu okuyup çok sevdiğim bir film vardı ve 'Bu rolü istiyorum' demiştim. Sonra birisi 'O rolü Kevin Costner aldı' dedi" ifadesini kullandı. 

Onun yönetmenim olmasını çok isterdim. 'Lanet olsun!' dedim. Geçen gün onu ikna etmek için bir saat uğraştım ve o da 'Ben oynuyorum evlat' dedi. İşe yaramadı. Rolü alamadım.

Thor'un 40 yaşındaki yıldızı, çok fazla detay vermeyerek filmi "Soyut ve ilginç... Bir erkek ve kadın hakkında küçük bir hikaye" diye tanımladı.

Filmde "atların da yer aldığını" çünkü karakterin bir "at bakıcısı" olduğunu ve projeye katılmak istemesinin de kısmen bundan kaynaklandığını söyledi.

Hemsworth, "Eşim [senaryoyu] okudu ve atları çok seviyor" diye ekledi.

Bizim 10 ya da 11 atımız var ve o da 'Bu rolü mutlaka almalısın' dedi.

Rolü Hemsworth'e vermeyi reddetmesi sorulduğunda Costner, Entertainment Tonight'a şakayla karışık şöyle dedi:

Chris, bana karşı bir şey başlatıyor.

Bu bir aşk hikayesi ve hâlâ oynayabilecek kadar genç olduğum sürece ben oynayacağım. Chris sırasını beklemek zorunda.

Hemsworth çok yakışıklı ve çok iyi. Kendi aşk hikayesini bulması gerekecek. Ama bu filmi beğenmesine sevindim. Eğer bunu oynayamayacağımı düşündüğüm bir an olursa, onunla iletişime geçerim. Halihazırda o kesinlikle en iyi erkek başrollerden biri.

IMDb'ye göre Costner'ın an itibariyle ikisi western destanı Horizon'ın bölümleri olmak üzere 4 yeni projesi var. Geçen hafta Horizon: An American Saga - Chapter 1'ın prömiyerinin önümüzdeki ay Cannes Film Festivali'nde yapılacağı duyurulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Costner'ın hem yönettiği hem de başrolünü üstlendiği iki bölümlük western filminde, Yellowstone yıldızının 15 yaşındaki oğlu Hayes de oyunculuğa ilk adımını atacak.

People'a konuşan Costner, filmde oğlunu oynatmasıyla ilgili olarak, "Bunu benimle takılabilsin diye, bir bakıma bilerek yaptım" demişti.

Hem Cayden hem de Grace için aynı şey geçerli. Ben de diğer ebeveynler gibiyim, meseleyi çözmeye çalışıyorum, 'Bu gerçekten düzgün bir iş. Gelip benimle birlikte çalışmalısın' diyorum.

69 yaşındaki Costner'ın 7 çocuğu var ve bunlardan üçü (Lily, Joe ve Annie) ilk eşi Cindy Costner'la olan evliliğinden. Cindy'den 1994'te boşandıktan sonra birlikte olduğu Bridget Rooney'den Liam adında bir oğlu var. 2004'te ikinci evliliğini aktris Christine Baumgartner'la yapmış ancak çift önceki aylarda boşanmıştı. Ayrılan çiftin üç çocuğu var: Cayden Wyatt, Logan Hayes ve Grace.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU