Mike Tyson, temmuzdaki Jake Paul maçı hakkında konuştu

Ağırsıklet efsanesi temmuzda YouTube yıldızı Paul'le karşılaştığında 58 yaşında olacak

(Reuters)

Haftalar süren spekülasyonların ardından Mike Tyson, Jake Paul'le çıkacağı boks müsabakasının gösteri maçı olacağını doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

27 yaşındaki YouTube yıldızı Paul'ün temmuzda AT&T Stadyumu'nda ağırsıklet efsanesiyle dövüşeceği ve müsabakanın Netflix'ten canlı yayımlanacağı martta duyurulmuştu. Dövüş gerçekleştiğinde Tyson 58 yaşında olacak.

Tyson, birçok boks hayranı tarafından eleştirilen ve kuralları konusunda da spekülasyonlar yapılan dövüşe açıklık getirdi.

3 Nisan Çarşamba günü Fox News'a, "Buna gösteri deniyor, ama gösteri kelimesine bakarsanız, dövüşürken uyacağımız kuralların hiçbirini göremezsiniz. Bu bir dövüş" diye konuştu. 

Benden daha hızlı olduğunu düşünmüyorum. YouTube'da 16 yaşındayken tuhaf danslar yaptığı bir video gördüm [ama] dövüştüğüm adam o değil.

Bu adam bana zarar vermeye çalışacak, ki ben buna alışkınım ve büyük bir yanılgıya düşecek.

Paul son olarak martta dövüşmüş ve profesyonel boksör Ryan Bourland'ı birinci rauntta yenerek genel skorunu 9-1'e yükselmişti. Paul tek mağlubiyetini Şubat 2023'te Tyson Fury'nin üvey kardeşi Tommy Fury'ye karşı aldı.

2005'te profesyonel boksu bıraktığından beri sadece bir kez dövüşen Tyson, 2020'de Roy Jones Jr.'la bir gösteri maçında berabere kalmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU