The Last of Us'ın yaratıcısından hayranlara kötü haber

"Olmayacak"

Dizinin üçüncü bölümünün yönetmeni Peter Hoar, "Dünyayı önlenemez şekilde ağlatacak bir hikaye anlatmak için yola çıkmamıştım ama anlattım" demişti (HBO)

The Last Of Us'ın ana odağı, Pedro Pascal'ın canlandırdığı Joel ve Bella Ramsey'nin oynadığı Ellie'nin kıyamet sonrasında Amerika'daki yolculuğu olsa da bu süre boyunca tanıştıkları karakterler de izleyici üzerinden büyük bir etki bırakıyor.

Hayranları çok etkiledi

Video oyunu uyarlamasnın üçüncü bölümü Long, Long Time'da (Uzun, Çok Uzun Zaman) Nick Offerman'la Murray Bartlett'in canlandırdığı Bill ve Frank'in aşk hikayesi, hayranları öylesine etkiledi ki ikilinin daha fazla bölümle geri dönmesi hatta kendi spinoff'ları olması umuluyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Last of Us'ın yaratıcısı Craig Mazin, spinoff söylentilerine açıklık getirdi.

Emmy Ödülleri sonrasında düzenlenen partide, Deadline'a konuşan Mazin'e Bill ve Frank'in The Last of Us'a dönmesinin mümkün olup olmayacağı soruldu.

Mazin, kendisi ve ekibin "başardıklarından çok memnun olduğunu" ama "daha fazla 'Bill ve Frank bölümü' olmayacağını" söyledi.

"Bill ve Frank'le yaptığımız bölümle gurur duyuyorum" diyerek söze başlayan Mazin, ihtimallere açık kapı bırakmadı:

Bill ve Frank'le ilgili daha fazla bölüm olmayacak.

"Şaka yapıyordu"

Konuk oyuncu performansıyla Emmy kazanan Nick Offerman'ın açıklamalarına da değinen 52 yaşındaki Mazin, sözlerini şöyle sürdürdü:

Nick prequel'le (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) ilgili şaka yapıyordu, bir tür şakaydı. Başardığımız şeyden çok mutluyuz.

The Last of Us'ın çok konuşulan üçüncü bölümünde Bill karakterini canlandıran Offerman, "Birbirleriyle tanışmadan önceki hayatlarını anlatan bir mini dizi önerdik" açıklamasında bulunmuştu.

Teknik dallarda 8 ödül

2023 Emmy Ödülleri'nde tam 23 kategoride aday gösterilen The Last of Us, bir mantar enfeksiyonunun insanların zombi benzeri yaratıklara dönüşmesine neden olduğu kıyamet sonrası dünyada geçiyor.

Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden övgü toplayan dizi, teknik kategorilerde 8 Emmy ödülü kazanmayı başarmıştı. 

Dizinin ikinci sezonunun prodüksiyonuna ilkbaharda başlanması bekleniyor.


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU