John Wick'in yönetmeni Star Wars filmi çekmek istiyor

"Belki bir gün"

Halihazırda geliştirme aşamasında olan çok sayıda Star Wars filmi var (ScreenRant)

John Wick'in yönetmeni Chad Stahelski bir Yıldız Savaşları (Star Wars) filmi çekmek istiyor. 

Eski bir dublör olan Stahelski, ilk John Wick filmine David Leitch'le birlikte imza attıktan sonra üç devam filmini tek başına yönetmişti. 

Bu 4 film yönetmenlik filmografisinin tamamını oluştursa da 55 yaşındaki Stahelski, hazlihazırda yeni projeler de geliştiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stahelski'nin John Wick serisi dışındaki projeleri arasında İskoçyalı'nın (Highlander) yeniden çevrimi, video oyunu uyarlamaları Rainbow Six ve Ghost of Tsushima, animeden beyazperdeye aktarılacak Black Samurai'la roman uyarlaması Shibumi yer alıyor. 

Josh Horowitz'in sunduğu Happy Sad Confused podcast'ine konuk olan Stahelski, bir Yıldız Savaşları filmi yapmakla ilgilendiğini de ifade etti.

Yönetmen, ilk filmin hayatı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu söyleyerek kendisini "bir Yıldız Savaşları erkeği" ilan etti. 

"Hayatımın akışını değiştirdi"

"Ben bir Yıldız Savaşları erkeğiyim. İlk Yıldız Savaşları, hayatımın akışını değiştirdi" diyen yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Belki bir gün, eğer dinliyorsan Disney, birkaç yıl içinde bana ulaşırsın. Yıldız Savaşları için birkaç çekimim var.

Dublör koordinatörü olarak uzmanlığını kullanan Stahelski, John Wick filmlerinde sıradışı koreografili aksiyon sahneleri yaratma becerisiyle ünlendi. 

Stahelski'nin yöneteceği bir Yıldız Savaşları filminde, akıcılık ve hassasiyete odaklanan başarılı ışın kılıcı savaşları olabileceği tahmin ediliyor.

John Wick'in özenle hazırlanmış neon renk paletlerinin ikonik Yıldız Savaşları evrenine yeni bir bakış açısı getirebileceği öngörülüyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Happy Sad Confused

DAHA FAZLA HABER OKU