Stranger Things son sezonda 7 yıllık soruyu cevaplayacak

Netflix dizisinin yazarları, 5 sezonun ardından bir değişikliğin sinyalini verdi

2016'da gösterime giren dizi, 2025'te yayımlanacak son sezonuyla sona erecek (Netflix) 

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things, 5. ve son sezonunda uzun süredir tamamlanmamış hikayeleri tamamlıyor, önemli figürleri yeniden ön plana çıkarıyor ve ana karakterler arasındaki göz ardı edilen dinamikleri çözüyor. 

Buna ikonik karakterler Steve Harrington ve Jonathan Byers'ın arasındaki problemler de dahil.

Yılan hikayesine dönen aşk üçgeni

Dizideki eski sporcu Steve'in Nancy ve Jonathan'la aşk üçgeni, 4. sezonda şaşırtıcı bir şekilde canlanmış ve yılan hikayesine dönmüştü. 

Jonathan ve Steve, hiçbir sahnede yalnız kalmamıştı ancak Stranger Things'in 5. sezon yazarları, bunun nihayet değişeceğinin sinyalini veriyor.

Yazarlar yeni sezonla ilgili ipucu verdi

Hollywood senaristlerinin grevinin sona ermesinin ardından Stranger Things'in yazar ekibi, yaklaşan final sezonuyla ilgili uzun zamandır merak edilen güncellemeleri takipçileriyle paylaştı.

Yazarlar, Twitter hesaplarından Joe Keery'nin canlandırdığı Steve Harrington ve Charlie Heaton'ın oynadığı Jonathan Byers karakterlerinin yer aldığı bir sahnenin dijital bir sunumunu bile yayımladı. 

Tanıtılan sahnede Steve ve Jonathan, bir binanın tepesinde kabloları bir araya getirmek için birlikte çalışıyor. 

Stranger Things'de bir ilk

Bu da iki karakterin, Stranger Things tarihinde ilk kez bir görevde eşleştirildiğini gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stranger Things'in ikinci sezonunda Steve ve Nancy ayrılmış, Nancy ve Jonathan hızla bir araya gelmişti. Ancak 4. sezonda Steve'in Nancy'yi hâlâ unutamadığı açıktı. 

Jonathan'ın Kaliforniya'ya dönmesiyle Steve ve Nancy, son mücadelelerinde birbirlerine ilgi duyduklarına dair işaretler bile gösterdi. Ancak 4. sezonun sonu, Nancy'nin hangi kimi seçeceğine dair net bir işaret vermedi.

Nancy'nin aşk üçgeninin akıbeti, Stranger Things'in 5. sezonunda merak edilen ve ele alınması gereken en büyük sorulardan biri. 

Steve ve Jonathan'ın birlikte çalışması, bu sorunun final sezonunda nihayet çözüleceği anlamına geliyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Twitter

DAHA FAZLA HABER OKU