Stranger Things: Hopper ve Joyce için başka oyuncular düşünüldü

Dizi yaratıcılarının aklında yetişkin karakter başrolleri için daha yüksek hedefler vardı

Dizide David Harbour "Jim Hopper", Winona Ryder ise "Joyce Byers"ı canlandırıyor (IMDb)

Stranger Things'in yaratıcıları, yetişkin karakter başrolleri Jim Hopper ve Joyce Byers için aslında başka aktörler düşünüyordu.

Netflix'in hit dizisi henüz Stranger Things olmamışken (ilk ismi Montauk'tu), Duffer kardeşler, yapımcıların ilk sezondan bekleyebileceği her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlayan bir referans kitapçığı hazırlamıştı.

Referanslarda yer alan, -dizinin aslında tek sezon olacağı ve Will'in cinsel kimliğine dair notlar gibi- birçok ilginç bilgiden en dikkat çekeni, David Harbour ve Winona Ryder'a verilen roller için başta kimlerin düşünüldüğüydü.

 

Naomi Watts - Marisa Tomei - Reuters.jpg
Dizide Joyce rolü için Naomi Watts ve Marisa Tomei de düşünülmüş (Reuters) 

 

Taslakta, "Projenin sınırlı doğası yetişkin karakterler için sinema yıldızlarını düşünmemize imkan tanıyor. Örneğin, Hopper için Ewan McGregor ya da Sam Rockwell; Joyce için de Naomi Watts veya Marisa Tomei"  ifadeleri yer alıyor.

Bu, Netflix'in dizide uzun vadeli bir potansiyel görmesiyle Harbour ve Ryder'ın değerlendirildiğine işaret ediyor. Dizinin üçüncü sezonu yakın zaman önce Netflix'te yayımlanmıştı.

 

Sam Rockwell - Ewan McGregor - Reuters.jpg
Hopper rolü için düşünülen isimlerse Sam Rockwell ve Ewan McGregor (Reuters)​

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İronik olansa, Stranger Things'in başarısından bu yana adı geçen 4 yıldızın da TV dizilerinde rol almış olması. McGregor Fargo'nun üçüncü sezonunda, Rockwell de yakın zamanda Fosse/Verdon'da rol aldı.

Tomei, The Handmaid's Tale'in ikinci sezonundaki bir bölümünde yer alırken, Watts da yeni Game of Thrones dizisinin HBO'dan bir tam sezonluk sipariş almasını umuyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren:  Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU