Stranger Things'te yeni iddia: Rusların bahsettiği “Amerikalı” Hopper değil

Bu teori Netflix dizisinin hayranları için çok büyük bir sürpriz olacak

(Netflix)

Stranger Things heyecanı üçüncü sezonun yayımlanmasının ardından hala son hız devam ediyor ve hayranlar 4.sezonda ne olacağına dair teori üretmeye devam ediyor.

Her ne kadar henüz Netflix yeni sezonu onaylamamış olsa da, Duffer Kardeşler’in Stranger Things’in platformun en başarılı dizilerinden biri olduğu göz önünde bulundurulduğunda diziye yeşil ışık yakması hayli olası.

Bu aşamada, üçüncü sezonun finalinde öldüğü düşünülen bir karakterin, olası dönüşünden herkes memnun olacak gibi görünüyor. Ancak bu dönüş hayranların tahmin ettiği gibi gerçekleşmeyebilir.

Pek çok kişi, dizinin son sezonunda, jenerikten sonra yayımlanan sahneye referansla, tutsak “Amerikalı’nın” Hopper (David Harbour) olduğuna inandığını belirtmişti. Fakat bir sonraki teoride tutsağın aslında Billy (Dacre Montgomery) olabileceği iddia edimişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni bir iddiaya göreyse tutsak Amerikalı, ikinci sezonda Demogorgon’ın saldırısına uğrayarak ölen Dr. Martin Brenner (Matthew Modine).

Reddit kullanıcısı kony_stark, “Ruslar onun bilimsel yeteneklerini 'Upside Down’a ulaşmak için kullanıyordu” yazdı.

Bu teoriyi doğrulayan ikinci sezonun sonundaki bir sahnede, Enerji Bakanlığı’nın eski çalışanı Ray Carroll (Pruitt Taylor Vince), Brenner’ın hala hayatta olduğunu ve nerede olduğunu bildiğini iddia ediyor.

Carroll üçüncü sezonun sonundaki Rus hapishanesine gönderme yapıyor olabilir mi? Reddit kullanıcısı, Upside Down’da sıkışmış olabilecek Hopper’ı kurtarmak için Brenner’ın yeni sezonun kötü karakteri olma ihtimalini taşıyan Eleven’la (Millie Bobby Brown) yeniden bir araya geleceğini tahmin ediyor.

Bu ilginç teori gerçekleşirse dizideki olaylar tam bir daire çizmiş olacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU