Margot Robbie, Barbie'de rol almayı tek şartla kabul etmiş

Christopher Nolan'ın yönettiği Oppenheimer'la aynı gün vizyona girecek Barbie'nin gişede büyük başarı yakalaması bekleniyor

Barbie'nin senaryosunu 39 yaşındaki Greta Gerwig ve sinemacı partneri Noah Baumbach birlikte kaleme aldı (Warner Bros)

Bu yazın merakla beklenen filmlerinin başında, yönetmen koltuğunda Greta Gerwig'in oturduğu Barbie geliyor. Filme adını veren Barbie'yi Margot Robbie canlandırırken ona Ken rolünde Ryan Gosling eşlik ediyor. Filmde ayrıca Will Ferrell ve Kingsley Ben-Adir de yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ıyla aynı gün gösterime girecek Barbie'nin gişede büyük başarı yakalaması bekleniyor. Film, erkek arkadaşı Ken'le birlikte kendini keşfetme yolculuğuna çıkan Barbie'nin hikayesini anlatıyor. 

Margot Robbie, filmin kadrosuna katılmak için tek bir şartı olduğunu ve bu koşul yerine getirilmeseydi, filmde rol almayı asla kabul etmeyeceğini açıkladı.

Dün 33. yaşını kutlayan Robbie, Barbie ve Ken'leri canlandıran yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu olmasaydı, Barbie'ye katılmayı hiç kabul etmeyebileceğini söyledi. Time'a verdiği röportajda Robbie, oyuncu kadrosunun çeşitliliğinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

"Çeşitlilik içermeyen bir Barbie filmi yapmaya kalkışacağımı sanmıyorum" diyen Avustralyalı oyuncu, sözlerini şöyle dürdürdü: 

'Barbie'nin tek versiyonu budur ve kadınların benzemek, özenmek ve davranmak isteyeceği rol model budur' dememeniz gerektiğini düşünüyorum.

Barbie'nin ilham verici bir figür olması fikri Barbie serisinin özünü oluşturuyor. Robbie, bunu sağlamak ve filmin herkesin örnek alabileceği bir kahramana sahip olması için çeşitli Barbie ve Ken'lerden oluşan bir kadroda yer almayı çok istiyordu.

Greta Gerwig'in Barbie'sinde onlarca Barbie ve Ken var. Yıldız oyuncularla dolu kadroda Kate McKinnon, Hari Nef, Dua Lipa, Issa Rae, Alexandra Shipp, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Nicola Coughlan, Rita Arya ve Emma Mackey, Barbie'ler arasında yer alıyor. 

Kingsley Ben-Adir, John Cena, Simu Liu ve ünlü oyuncu Chris Evans'ın kardeşi Scott Evans da Ken rolünde izleyici karşısına çıkan aktörlerden bazıları.

Komedi türündeki film, 21 Temmuz'da gösterime girecek.


Independent Türkçe, ScreenRant, Time

DAHA FAZLA HABER OKU