OnlyFans yıldızı: Gelecekteki çocuklarım işimi beğenmezse Ferrari'de oturup ağlayabilir

Elle Brooke hukuk fakültesini bırakıp OnlyFans'te içerik üretmeye başlamıştı

Elle Brooke aynı zamanda boks yapıyor (Instagram)

OnlyFans yıldızı Elle Brooke, ünlü televizyon yayıncısı Piers Morgan'ın TalkTV'de yayımlanan programında işiyle ilgili konuştu. Brooke, ileride doğacak çocuklarının işini beğenmemesi halinde "Ferrari'de ağlayabileceğini" söyledi.
 


İki gün önce yayımlanan programda Morgan, Brooke'un OnlyFans hayalinin peşinden gidebilmek için hukuk fakültesini bıraktığını hatırlattı:

Açıkçası çok zekisin. Hukuk kariyeri istiyordun, üniversiteye gidiyordun ve sırf para için okulu bıraktın. Seni merak ediyorum. Çevrimiçi striptizci olmak için okulu bıraktın. Yani işin bu değil mi?

Buna gülerek karşılık veren 25 yaşındaki fenomen, "Çevrimiçi striptizciden çok daha kötü" dedi:

Çevrimiçi striprizciler soyunuyor. Ben çok daha acayip şeyler yapıyorum. Pornografi, her şey. Fakat bunları yapmak istiyorum ve bunu seviyorum. Ayrıca bunda gerçekten iyiyim. Yani iyi bir avukat olabilirim evet ama kamerada başka şeyler yapmakta iyi miyim? Evet.

58 yaşındaki televizyoncu bunun ardından Brooke'a ileride doğacak çocuklarının işine nasıl yaklaşacağını sordu. Piers, "Çocuk yapmaya hazır değilim" diyen OnlyFans içerik üreticisine şu soruyu yöneltti:

Küçük çocuklarının sana bakıp 'Avukat olmak istemiyor muydun anne? Ne oldu?' demesinden ve senin 'Evet ama bütün bu ıvır zıvıra bakın' yanıtını vermekten gurur mu duyacaksın?

Brooke ise buna cevaben "Ferrari'de oturup ağlayabilirler" dedi. OnlyFans yıldızı konuşmanın paylaşıldığı tweet'e de şu yorumu yaptı:

Ben buna ikonik derim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İçerik üreticilerine kendi fotoğraflarını ve videolarını sitenin kullanıcılarına satma imkanı tanıyan OnlyFans, Kovid-19 pandemisiyle popülerliğini artırdı. 

Platformda içerik üreticileri arasında müzisyenler, spor hocaları ve ünlü isimler yer alıyor. Ancak platform en çok çıplak içeriğiyle biliniyor.

OnlyFans'e Türkiye'de dün İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin 2023/3975 sayılı kararıyla erişim engeli getirildi.

 

Independent Türkçe, Dexerto, OutKick

DAHA FAZLA HABER OKU