Stranger Things'den haber var: "Çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum"

20 yaşında ilk filmini çeken oyuncu, 5. ve son sezonunun prodüksiyonuna ara verilen diziyle ilgili konuştu

20 yaşında ilk filmini çeken Wolfhard, "Yaşın film yapımcılığını tanımladığını düşünmüyorum, bence herkesin anlatacak hikayeleri var diye konuştu (Netflix)

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in 5. ve son sezonu için bekleyiş sürüyor. Yazarların devam eden grevi nedeniyle yapımın durduğu dizinin hayranları, final sezonunda olacakları öğrenmeyi iple çekiyor.

Dizinin oyuncularından Finn Wolfhard da Hawkins'in ve orada yaşayan karakterlerin kaderini öğrenmek için herkes kadar istekli. Entertainment Weekly'de dün yayımlanan röportajda genç oyuncu, "Grev çözülene kadar ara veriyoruz" diye konuştu ve ekledi: 

Çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum çünkü her şeyden önce dizinin hayranıyım.

Wolfhard, 1980'lerde geçen doğaüstü gerilim dizisinin 2016'daki prömiyerinden bu yana Mike Wheeler karakterini canlandırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Wolfhard, "her karakterin yolculuğunun onları nereye götürdüğünü görmek için" dizinin final sezonunu çekmeye başlamaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Amerika Yazarlar Birliği, stüdyo ve yayın şirketlerinden senaristler için daha iyi maaş ve imtiyazlar talep etmek amacıyla 2 Mayıs'tan beri grevde. 

Stranger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, kasımda yaptıkları açıklamada 5. sezon prodüksiyonunun "tam gaz devam ettiğini", "ilk senaryonun çoktan teslim edildiğini" ve "ikinci senaryo üzerinde çalışıldığını" açıklamıştı.

Mayısta grevin başlamasından kısa süre sonra Duffer Kardeşler, sosyal medyada çekimler başladığında yazımın durmadığını, bu nedenle bir anlaşma yapılana kadar yapımın durduğunu belirten bir açıklama yayımlamıştı.

20 yaşındaki Kanadalı oyuncunun dizinin sona ermesiyle ilgili duyguları karışık:

Bunu düşünmemeye ya da ne kadar üzücü olacağını düşünmemeye çalıştım.

Wolfhard, dizinin sona ermesinin oyuncu arkadaşları ve ilk günden bu yana yapımın bir parçası olan pek çok ekip üyesi için bir tür "mezuniyet" gibi olduğunu da sözlerine ekledi.

Genç oyuncu, korku-komedi türündeki Hell of a Summer adlı filminin çekimlerini de geçtiğimiz günlerde tamamladı. 

20 yaşındaki aktör, filmi çekmek için finansman bulmak zorunda kaldığını ve potansiyel yatırımcıların sürekli yaşına dikkat çektiğini anlattı. 

Bu film için para bulmaya çalıştığımızda herkesin söylediği buydu. 'Bir film yönetmek için biraz gençsin' diyorlardı. Ben de 'Evet' dedim.


Independent Türkçe, CNN, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU