Suç hikayesi hayranı kadın "meraktan" cinayet işledi

Güney Koreli katil zanlısının kurbanını kesip parçalara ayırdığı belirlendi

Jung Yoo-jung pişman olduğunu ve kurbanın ailesi için üzüldüğünü söyledi (Busan polisi)

Güney Kore'de suç hikayesi hayranı bir kadın “merak ettiği” için cinayet işledi. Busan polisi, Jung Yoo-jung adlı katil zanlısını 31 Mayıs'ta tutukladı. 

Insider'ın aktardığına göre yetkililer, Jung'un televizyon programları ve kitaplarla cinayete takıntılı hale geldiğini söyledi. 23 yaşındaki kadının cinayeti önceden tasarladığından şüpheleniliyor

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adı açıklanmayan polis sözcüsü, Jung'un kurbanını internetten aradığını ve ebeveynlerle öğretmenleri buluşturan bir uygulamada bir kadınla tanıştığını ifade etti. Katil zanlısının, 24 Mayıs'ta kurbanla temasa geçtiği ve iki gün sonra da lise kıyafeti giyip evine gittiği belirlendi. Jung eve girince, adı açıklanmayan öğretmeni bıçaklayarak öldürdü.

Jung'un cinayetin ardından yakındaki bir süpermarkete giderek çok sayıda büyük çöp torbası ve çamaşır suyu satın aldığı belirlendi. 

Eve dönen katil zanlısı, kurbanını kesip parçalara ayırdı. Öğretmenin vücudunun bir kısmını valize yerleştiren Jung, taksiye atlayıp valizi tenha bir ormanlık alana bıraktı. Yetkililer, kurbanın ortadan kaybolmuş gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi:

Jung kusursuz bir suç olması için kurbanın cep telefonunu, kimliğini ve cüzdanını sakladı.

Ancak genç kadından şüphelenen taksi şoförü kolluk kuvvetlerine ihbarda bulundu.

Bunun ardından harekete geçen polis ekipleri, Jung'un çantasında kanlı giysiler buldu. Kurbanın kalan parçaları da katil zanlısının evinde bulundu. Jung'un telefonunda bir cesedin nasıl saklanacağına dair üç aydır araştırma yapıldığı belirlendi.

Jung'un 5 yıl önce liseden mezun olduktan sonra işsiz, yalnız ve münzevi bir hayat sürdüğü açıklandı.

İlk başta tartışma nedeniyle kurbanı öldürdüğünü söylese de daha sonra ailesinin ısrarıyla olayı itiraf eden Jung hakkında cinayet suçlamasıyla cuma günü dava açıldı

 

Independent Türkçe, Insider, Daily Mail, Daily Beast

DAHA FAZLA HABER OKU