Gisele Bündchen'in iki eski sevgilisi Leonardo DiCaprio ve Tom Brady'nin beraber takıldığı ortaya çıktı

İkili, Joe Nahmad ve Madison Headrick'in gösterişli düğününe katıldıktan sonra Sardunya'da arkadaşları Bert Hedaya'nın doğum gününü kutlarken görüldü

13 yıl evli kalan Tom Brady ve Gisele Bündchen'in, Benjamin ve Vivian adında iki çocukları var (AP)

Gisele Bündchen'in iki eski sevgilisi Leonardo DiCaprio ve Tom Brady'nin bir grup tatilinde birlikte vakit geçirirken görüntülendiği bildirildi.

2000'lerin başlarında 5 yıl boyunca Bündchen'le çıkan DiCaprio ve süper modelin 2009'dan 2022'ye kadar evli kaldığı Brady, bu hafta Sardunya'da bir yatta görüntülendi.

ABD Ulusal Futbol Ligi'nde (NFL) oynayan eski oyun kurucu Brady, geçen ekimde Bündchen'le, 13 yıllık evliliklerinin sona erdiğini belirten ortak bir açıklama paylaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İtalyan adası yakınlarındaki bir teknede uzanan 48 yaşındaki DiCaprio ve 45 yaşındaki Brady'nin fotoğraflarını yayımlayan TMZ'ye göre ikili, bir elektrikli yarış arabası takımının sahiplerinden biri olan ortak arkadaşları Bert Hedaya'nın doğum gününü kutlayan grubun parçasıydı.

DiCaprio ve Brady'nin, hafta sonu milyarder Joe Nahmad ve model Madison Headrick'in Sardunya'daki aşırı lüks düğününe katılarak birlikte daha da fazla zaman geçirdikleri belirtiliyor.

PageSix, düğün kutlamasının Hotel Cala di Volpe'de gerçekleştiğini ve düğüne Serena ve Venus Williams kardeşlerle model Irina Shayk'ın da katıldığını bildiriyor.

leo.JPG
DiCaprio ve Brezilyalı model, 2000 ile 2005 yılları arasında beraber olmuştu (AP)


DiCaprio'nun İtalya'daki bulunnası, Martin Scorsese'nin yönettiği ve yakında gösterime girecek Killers of the Flower Moon'un prömiyeri için 2023 Cannes Film Festivali'ne katılımını izledi.

Lily Gladstone ve Robert De Niro'nun da rol aldığı film, festivalde 9 dakika boyunca ayakta alkışlanmış ve "başyapıt" olarak nitelendirilmişti.

Bündchen'le ilişkisinin ardından DiCaprio, aralarında İsrailli manken Bar Refaeli ve son olarak aktris Camila Morrone'nin de bulunduğu bir dizi ünlü kadınla ilişki yaşamıştı.

Bündchen bu yıl, Brady'den boşanmasından bahsetmiş ve Vanity Fair'e verdiği röportajda bunu "rüyamın ölümü" diye nitelendirmişti.

Sporcuyla iki çocuğu olan süper model, çiftin birbirinden uzaklaştığını ve "amacıyla daha bağlantılı" hissetmek için yapmak istediği "dev bir listeye" öncelik vermek istediğini söylemişti.

Bündchen dergiye, "Ben 26 ve o 29 yaşındayken tanıştık, bir aile istedik, birlikte bir şeyler istedik" demişti. 

Zaman geçtikçe, sadece farklı şeyler istediğimizi fark ettik ve şimdi bir seçim yapmamız gerekiyor.

Bu, o kişiyi sevmediğiniz anlamına gelmiyor. Bu sadece özgün olabilmeniz ve gerçekten istediğiniz hayatı yaşayabilmeniz için sizinle ortada buluşabilecek birine sahip olmanız gerektiği anlamına geliyor, değil mi? Bu bir dans. Bir denge.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU