John Wick mi Tyler Rake mi? Cevabını filmin yönetmeni verdi

"Bu tüm zamanların en iyi sorusu gibi"

Keanu Reeves suikastçı John Wick'i canlandırırken, 39 yaşındaki Avustralyalı aktör Chris Hemsworth de paralı asker Tyler Rake rolünde (MovieWeb)

Extraction 2'nin yönetmeni Sam Hargrave, ABD merkezli sinema ve eğlence portalı Collider'a röportaj verdi. Yeni filmi 16 haziranda Netflix'te yayımlanacak 40 yaşındaki yönetmene, Keanu Reeves'in John Wick'i ve Chris Hemsworth'ün Tyler Rake'i karşı karşıya gelse kim kazanırdı diye soruldu.

Extraction 2'de aksiyon dozu artıyor

2020'deki ilk filmin başarısının ardından Extraction 2'yi çeken ABD'li yönetmenin yeni filminde, Hemsworth'ün canlandırdığı paralı asker ölümden dönüyor ve Doğu Avrupa'da yeni bir hedefi kurtarıyor. Devam filmi, popüler John Wick serisinden farklı olmayan dövüş koreografileriyle ilk filmdeki aksiyon dozunu daha da artıracak gibi görünüyor. 

Filmin gösterime girmesine sayılı gün kala, yönetmene Rake ve Wick arasındaki olası bir dövüşü kimin kazanacağını düşündüğü soruldu. Sam Hargrave, Rake'in kazanacağını düşündüğünü söylerken, John Wick 4'ün karar vermesine yardımcı olduğunu söyledi.

"John Wick 4 bunu kanıtladı"

"Bu tüm zamanların en iyi sorusu gibi" diyen Hargrave, soruya şu yanıtı verdi:

Yani, bu zor çünkü Tyler Rake karakterini seviyorum. John Wick'in kurşun geçirmez kostümünü alacağım ve Tyler Rake'e vereceğim. Adam tam bir baş belası, o yüzden tartışmaya gerek yok.

Keavu Reeves'in filmleriyle efsane olduğunu ve John Wick'le bir aksiyon ikonuna dönüştüğünü söyleyen Hargrave, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu adam savaşmadan yenilmez, ama 4. film onun yenilebileceğini kanıtladı. Ve biz de adamımızın öldürülebileceğini ve ölümden dönebileceğini kanıtladık bu yüzden Tyler Rake'e hakkını vermelisiniz. Uzun ve zorlu bir savaş olacak ama bence Tyler Rake'i seçmelisiniz.

Öldürme sayıları karşılaştırıldı

ScreenRant'e göre farklı evrenlerdeki iki kurgusal karakterin göreceli güç seviyelerini karşılaştırmak her zaman zor olsa da, kimin gerçekten kazanacağına ışık tutabilecek bazı gerçekler ve rakamlar var: Her karakterin öldürme sayısı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk John Wick'te Reeves'in hayat verdiği suikastçı 77 kişiyi öldürürken Rake, Extraction'daki olaylar sırasında 183 kişinin ölümden sorumluydu.

Bununla birlikte, Wick'in devam filmlerinin her birinde daha fazla kötü adam öldürdüğünü ve John Wick 4'te öldürdüğü kişi sayısının 140 civarında olduğunu belirtmek gerekir. Serinin 4 filminde John Wick toplam 439 kişiyi öldürmüş durumda. Bu sayı film başına ortalama 109'a denk geliyor ancak yine de Rake'in 183 sayısının altında kalıyor.


Independent Türkçe, Collider, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU