Simpsonlar'dan 750. bölüme özel kutlama

Hem gerçek hem de kurgusal 750 karakter, dizinin açılış sekansında yer aldı

Matt Groening'in yarattığı sitcom, baba Homer Simpson ve ailesinin Springfield kasabasındaki macaralarını konu alıyor (FX)

Simpsonlar (The Simpsons) 21 Mayıs Pazar günü 750. bölümünü yayımladı. Bu dönüm noktasını kutlamak için 1989'dan bu yana dizide yer alan 750 farklı karakter açılış sekansında yer aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu 750 konuk arasında hem kurgusal hem de aralarında Elton John ve Dolly Parton'ın da bulunduğu gerçek karakterlere yer verildi. 34. sezon finalinin açılış sekansında, dizide tek sefer görünenlerden yenilerine kadar pek çok ikonik karakter gözüktü. 750. bölümde şarkıcı Lizzo ve ABD'li komedyen Tim Robinson da konuk ses olarak yer aldı.

Açılış sekansı her bölümde değişen sitcomun hayranları, onlarca yıl boyunca Springfield'den geçen tanıdık yüzleri 750. bölümün açılışında görmüş oldu. Komedyen ve yazar John F. Kensil, ikonik dizinin 750 karakteri ağırlayan açılış sekansını Twitter'da paylaştı.

Kensil, "Bu akşamki #TheSimpsons 750. bölümde" diye yazdı ve ekledi:

Açılış sekansına 750 yıldız tıkıştırmışlar.

Dizinin 34. sezonu sona ermiş olsa da Simpsonlar'ın maceraları 35 ve 36. sezonlarıyla ocaktan itibaren devam edecek. Bu da dizinin 800 bölümü aşacağı anlamına geliyor.

1989'dan beri 34 sezon boyunca aralıksız devam eden Simpsonlar, bugüne dek yüzlerce karaktere ev sahipliği yaptı. Ünlü oyuncu Albert Brooks'un sesiyle hayat verdiği kötü adam Hank Scorpio ve Dustin Hoffman tarafından seslendirilen vekil öğretmen Bay Bergstrom bunlardan yalnızca ikisi. 

Dünyaca ünlü sitcomun 750. bölüm açılışı, dizinin mirası ve yıldızlarla dolu kadrosu için mükemmel bir kutlama niteliği taşıyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, GameSpot

DAHA FAZLA HABER OKU