Beyonce tüm ekibini doyurdu: Fast food siparişine 50 bin lira harcadı

74 bin kişiye konser veren şarkıcı, 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk but sipariş etti

Beyonce ve Jay-Z'nin 200 milyon dolara satın aldığı okyanus manzaralı malikane, 2 bin 790 metrekarelik alanı kaplıyor (AP)

ABD'li şarkıcı Beyoncé, Renaissance albümünün dünya turnesine hız kesmeden devam ediyor. Ünlü şarkıcı, turnesinin Britanya ayağına devam ederken ekibi için 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk but sipariş ederek fast food siparişine yaklaşık 2 bin sterlin (50 bin lira) harcadı.

Portekiz usulü alevde ızgara edilmiş peri-peri soslu tavuk konusunda uzmanlaşmış fast food zinciri Nando's'dan sipariş veren 41 yaşındaki şarkıcının ödediği hesap şaşkınlık yarattı.

Tüm ekibinin bir şeyler yiyebileceğinden emin olmak isteyen Beyoncé, restorandan yüklü bir sipariş verdi. Süperstarın ekibi, sipariş için sahte isim kullanmamayı tercih etti. 

bey.JPG
Şarkıcı, İskoçya'nın Murrayfield kentinde vereceği konser öncesinde ekibine ızgara peri-peri soslu tavuk ısmarladı (Daily Mail)


Kaliforniya'nın en pahalı evini satın almak için 200 milyon doları gözden çıkaran Beyonce ve eşi Jay-Z, rekorlar kıran Renaissance dünya turnesinin Birleşik Krallık ayağı için Britanya'da bulunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beyonce Birleşik Krallık konserlerine iddialı bir başlangıç yaptı ve Cardiff'teki Principality Stadyumu'nda 74 bin hayranı için hit şarkılarını seslendirerek fırtına gibi esti.

Polis, Beyonce'nin Cardiff konderi öncesinde şehir merkezindeki kalabalığı taramak için tartışmalı canlı yüz tanıma teknolojisini kullandı. 

Alexander McQueen, Loewe ve David Koma'nın da aralarında bulunduğu tasarımcıların imzasını taşıyan ışıltılı kostümleriyle Beyonce, turnelerinde vücut dublörüyle seyahat ediyor. Dublörü, danslarının seyirci perspektifinden nasıl göründüğünü yıldıza göstermek için provalar sırasında onunla birlikte çalışıyor.

Renaissance, ünlü şarkıcının 7 yıl aradan sonra çıktığı ilk dünya turnesi.


Independent Türkçe, Daily Mail, Sky News

DAHA FAZLA HABER OKU