Chris Pratt'in Instagram'da paylaştığı ayak parmağına "mantar" teşhisi

400 binden fazla beğeni alan fotoğraf karşısında yıldız oyuncunun kayınvalidesi "Bu nedir?" sorusunu yönetmişti

Chris Pratt, animasyon türündeki Süper Mario Kardeşler'de Mario'yu seslendirmişti (AP/Instagram)

Galaksinin Koruyucuları serisinin yıldızı Chris Pratt, geçen hafta gerçekleşen Met Gala'ya atıfta bulunarak sosyal medyada ayak tırnağının bir fotoğrafını paylaşmış ve "Met Gala görünümüm" diye not düşmüştü. 

Bu paylaşıma kayıtsız kalamayan bir doktor, aktör Chris Pratt'in sosyal medyada paylaştığı serçe parmağının fotoğrafının ayak mantarı belirtileri gösterdiğini söyledi.

"Düpedüz tırnak mantarı"

TLC'nin My Feet Are Killing Me (Ayaklarım Beni Öldürüyor) adlı programından Dr. Brad Schaeffer, TMZ'ye açıklamada bulundu.

Chris'in bir ayak tırnağı mantarından muzdarip ve bunu bir doktora ya da ayak hastalıkları uzmanına kontrol ettirmesi gerekiyor. 

Schaeffer, "Chris Pratt'in ilginç bir tinea unguium vakası var. Bunun kulağa çılgınca geldiğini biliyorum ama günün sonunda bu sadece düpedüz ayak tırnağı mantarı" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

43 yaşındaki Minnesotalı oyuncu, geçen hafta New York'ta düzenlenen moda şenliğine atıfta bulunarak Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına şaka yollu "Met Gala Görünümü" notunu düşmüştü. 

Medyatik doktor, sorunun "çok ciddi olmadığını", "hayatı tehdit etmediğini" ve "son derece kolay ve hızlı bir şekilde halledilebileceğini" de sözlerine ekledi.

Kayınvalidesi fotoğrafa anlam veremedi

45 milyondan fazla takipçisi olan Pratt'in tuhaf paylaşımı, 409 binden fazla beğeni aldı. Fotoğrafa yorum yapan isimler arasında Pratt'in kayınvalidesi Maria Shriver da vardı ve "Bu nedir?" diye sordu.

Pratt'in eski rol arkadaşı Adam Scott'sa, emojilerle birlikte "MUHTEŞEM" yazdı.


Independent Türkçe, TMZ, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU