Amber Heard, Hollywood'u terk edip Madrid'e taşındı

Eski eşi Johnny Depp'in açtığı iftira davasını kaybeden Heard, Kaliforniya'daki evini 1,1 milyon dolara satmıştı

Heard, iftira davasının yanlış eyalette düzenlediğini ileri sürerek temyize gitmişti (AP)

Amber Heard, Hollywood'u terk ederek İspanya'nın Madrid kentine taşındı. Daily Mail'den Alison Boshoff, dün yayımlanan makalesinde "Heard'ün Hollywood'u terk ettiğini ve küçük kızı Oonagh ile birlikte sessizce İspanya'ya taşındığını açıklayabilirim" diye yazdı. 

Boshoff'un makalesine göre Heard'ün bir arkadaşı "Amber İspanyolca biliyor ve orada mutlu, kızını tüm gürültüden uzakta büyütüyor" dedi.

Daily Mail'in haberine göre Johnny Depp'ten olaylı bir şekilde boşanan Heard'ün arkadaşı ayrıca 37 yaşındaki aktrisin bir gün Tinseltown'a geri dönebileceğini de söyledi:

İşe ya da Hollywood'a dönmek için acelesi olduğunu sanmıyorum ama muhtemelen doğru zaman geldiğinde, doğru proje için geri dönecektir.

Heard, Temmuz 2022'de Kaliforniya'nın Yucca Valley bölgesindeki evini 1,1 milyon dolara sattı. Aquaman'in yıldızı, o zamandan beri İspanya'da bolca vakit geçirdi. Alison Boshoff makalesinde ayrıca, "Heard'ün kız arkadaşından hiçbir iz yok" diye yazdı. Heard, daha önce görüntü yönetmeni kız arkadaşı Bianca Butti ile İspanya'da görüntülenmişti. 

Tüm dünyanın izlediği olaylı dava

Heard, 2021 temmuzunda taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen kızını kucağına aldığından beri çocuğunu büyük ölçüde gözlerden uzak tutuyor.

amber2.JPG
Heard, 5 milyonu aşkın takipçisi olan Instagram hesabından "Hola Madrid!" (Merhaba Madrid!) paylaşımı yapmıştı (Instagram)


Heard'ün İspanya'ya taşındığı iddiası, eski kocası Johnny Depp ile olan hakaret davasından yaklaşık bir yıl sonra geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

59 yaşındaki Depp, 2019'da Heard'e 50 milyon dolarlık dava açmış ve boşanma anlaşmalarında daha fazla para kazanmak için kendisini istismar ettiği konusunda yalan söylediğini öne sürmüştü.

Haziran 2022'de sona eren dava sonrasında mahkeme, Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar tazminat ve 2018'de Washington Post için yazdığı makalede aktörü karaladığı için 350 bin dolar cezai tazminat ödemesine karar vermişti. Depp'inse, kendisine karşı dava açan Heard'e 2 milyon dolar ödemesi yönünde karar çıkmıştı. Özetle, Amber Heard eski eşine toplamda 8 milyon dolardan fazla ödeme yapmak zorunda kalsa da, yapılan anlaşmayla 1 milyon dolar vermişti.

Heard daha sonra yargıçtan jürinin kararını iptal etmesini istedi ve kararın kanıtlarla desteklenmediğini iddia ederek yeniden yargılama talep etti.
 

Independent Türkçe, Daily Mail, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU