Avengers X-Men'e karşı: Yeni filmde yenilmezler, mutantlarla savaşacak

"Avengers vs. X-Men" filminin 6. Evre için bekletildiği öne sürüldü

Mutantların evrene dahil edileceği ilk kez Comic-Con'da duyurulmuştu (Marvel)

Marvel Studios şirketi, X-Men’i Sinematik Evreni’ne sürpriz şekilde tanıtmaya hazırlanıyor.

Marvel Studios’un Başkanı Kevin Feige geçen ay Comic-Con etkinliğinde ilk kez mutantların evrenin bir parçası olabileceğini açıklamıştı ama daha detaylı bilgi vermemişti.

Fakat We Got This Covered sitesine göre mutantların seriye dahil edilmesi Avengers’ın dönüşüyle çatışacak.

Eğlence sitesine göre, daha önce Marvel’a dair doğru tahminde bulunan bir kaynak, Avengers vs. X-Men filminin “ihtimal dahilinde” olduğu yönündeki haberleri de doğruladı. Kaynak, filmin 2020’lerin ortasında başlaması beklenen Marvel Sinematik Evreni’nin 6. Evresi’ne kadar çıkmayacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu kadar uzun süre beklemek mantıklı görünüyor. Çünkü ilk olarak Avengers’ın yeni ekibinin, Avengers: Endgame’deki olayların ardından bir araya gelmesi gerekiyor.

Comic-Con duyularına göre bu yeni ekipte Thor, Scarlet Witch ve Guardians gibi eski gözdeler yer alacak. Ancak aynı zamanda ekibe Natalie Portman’ın Lady Thor’u ve Mahershala Ali’nin Blade’i gibi yeniler de dahil olacak.

Avengers vs. X-Men’in 6. Evre için bekletildiği öne sürülürken, diğer iddialara göre Wolverine 5.Evre’de ortaya çıkacak.

Son Empire röportajı esnasında Feige, çocuklar için hayli travmatik olacağı söylenen ve filmden çıkarılan Avengers:Endgame sahnesini detaylıca anlatmış ve Comic-Con’da büyük başarı elde eden filmde tek eliyle Thanos’u alt edebilecek yenilmezin ismini vermişti.

Ayrıca Feige'ye göre Gwyneth Paltrow, 5 filmde başrolü paylaşmalarına rağmen Samuel L. Jackson’ın Marvel Sinematik Evreni'nde yer aldığını bilmiyordu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU