Nicolas Cage, hamamböceği yediği için pişman

"Bunu bir daha asla yapmayacağım"

Vampire's Kiss 725 bin dolarlık hasılatıyla gişede başarısız olsa da kült bir film haline geldi (Hemdale Film Corporation)

Nicolas Cage, 1988 yapımı Vampire's Kiss'te hamamböceği yemesiyle ilgili konuştu.

Yahoo Entertainment'ta cuma yayımlanan röportajda Cage'e, Renfield'daki rol arkadaşı Nicholas Hoult'a böcek yeme tavsiyesi verip vermediği soruldu. Zira Hoult'un karakteri de filmde böcek yiyor.
 


Hollywood yıldızı sorunun ardından Vampire's Kiss'te aslında iki hamamböceği yediğini söyledi:

Çünkü yönetmen bana şaka yaptı.

Hoult'a tavsiye vermediğini belirten 59 yaşındaki aktör, şöyle konuştu:

Hoult patates böceği yedi. İşi başka bir seviyeye taşıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hoult ise "Hayır, hamamböceği patates böceğinden kötü. Bence. Bilmiyorum çünkü burada yediğim hamamböcekleri karameldi" diye konuştu.

Cage sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Ama gerçek bir patates böceği yedi ki bu beni korkutuyor. Hamamböcekleri de öyle. Bunu bir daha asla yapmayacağım. Yediğim için üzgünüm.

Robert Bierman'ın yönettiği Vampire's Kiss, Rachel (Jennifer Beals) tarafından ısırıldıktan sonra vampire dönüştüğünü düşünen işinsanı Peter Loew'u (Nicolas Cage) konu alıyor

Cage, filmin DVD'sinin yorum kısmında karakterinin ilk başta çiğ yumurta yiyeceğini ancak daha dikkat çekeceği için hamamböceği seçtiğini açıklamıştı. Cage ayrıca yönetmenin sahneyi bir kez daha çekmek istediği için iki böcek yediğini ancak filmde ilk sahnenin kullanıldığını belirtmişti.

Yönetmen koltuğunda Chris McKay'in oturduğu Renfield, yıllarca efendisi Drakula'nın (Nicolas Cage) işkencesine maruz kalan ancak ona sadakatini de sürdüren hizmetkar Renfeild'ı (Nicholas Hoult) anlatıyor.

Kan ve aksiyonun yanı sıra absürt mizahtan yararlanılan film 14 Nisan'da vizyona girdi.

 

Independent Türkçe, Yahoo Entertainment, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU