Nicolas Cage, Drakula rolü için dişlerini törpületmiş

Aktör, metot oyunculuğuyla biliniyor

Nicolas Cage, Chris McKay'in yönettiği Renfield'da Drakula rolünde (Universal Studios)

Renfield'ın makyaj sanatçısı Christien Tinsley, Nicolas Cage'in Drakula'yı oynamak için ne kadar aşırıya kaçtığını anlattı.

Yönetmen Chris McKay'in yeni filminde Cage vampiri canlandırırken Nicholas Hoult, Drakula'nın uzun süredir acı çeken asistanı ve destekçisi olan, filme adını veren karakteri canlandırıyor.

Variety'ye verdiği röportajda Tinsley, Drakula'nın ünlü sivri dişlerini yapmak için 3D baskı kullandıklarını açıkladı.

Tinsley, "Bildiğim kadarıyla bu, tüm takma dişleri yapmak için 3D baskı kullandığımız ilk filmdi" dedi.

3D baskıya balıklama atladık. Nic'in dişlerini tarayıp dijital olarak şekillendirdik.

Makyaj sanatçısı, yapay dişler yapıldıktan sonra "Nic'in konuşmasını engellememek ve tam serbestlik sağlamak adına Nic'in dişlerini törpüledik ve takma dişler yerleştirildi" dedi.

Nic düzgün konuşmak ve teatral bir oyunculuk sergilemek istiyordu, bu yüzden kaplamaların ince olması önemliydi.

McKay kısa süre önce bir başka röportajda, "hangi sahneyi çekerlerse çeksinler [Cage'in], çekimi durdurduktan sonra da yüzde 100 o tavırla davranmayı sürdürdüğünü" iddia etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu bağlamda yönetmen, Drakula bir sahnede "biraz soğuk" davranıyorsa Cage'in de çekimler arasında soğuk davrandığını söylemişti.

Ancak daha sonra Cage, çekime ara verildiği zamanlarda mesafeli davrandığını reddetmişti. The Hollywood Reporter'a konuşan Cage, "Böyle bir şey hatırlamıyorum, Chris'in neden böyle dediğini bilmiyorum" demişti.

Hem Chris McKay'le hem de Nick Hoult'la çekimler arasında çok güldüm, belki de onun deneyimi buydu, belki de ağzımda halen belli bir şekilde konuşmama neden olan sivri dişlerim vardı diye böyle oldu ama benim deneyimim bu değildi.

Reinfield, Hoult'un henüz 14 yaşındayken rol aldığı 2005 yapımı Fırtınalı Hayatlar'dan (The Weather Man) bu yana Cage'le birlikte çalıştığı ilk film.

Hoult, "Bence bir yetişkin olarak onunla tekrar çalışmak, onun bu işte ne kadar usta olduğunu, yıllar boyunca sinema dünyasına ne kadar çok şey kattığını ve sergilediği bütün o ikonik performansları gerçekten takdir etmemi sağladı ve bence bu da o performanslardan biri" dedi.

Renfield 14 Nisan'da vizyona girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU