Russell Crowe, Gladyatör 2'yi "biraz kıskanmış"

"Filmin kalbimde özel bir yeri var"

Gladiator, dünya genelinde 503 milyon dolar hasılata ulaşmıştı (Universal Pictures)

Russell Crowe, kendisini bütün dünyada şöhrete kavuşturan Gladyatör'ün (Gladiator) ikinci filmiyle ilgili hislerini paylaştı. Ünlü aktör, dün Collider'ın yayımladığı röportajda filmi "biraz kıskandığını" söyledi.

2000 tarihli yapımla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a uzanan Crowe'a yeni filmde görmek istediği bir unsur olup olmadığı sorusu yöneltildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralyalı yıldız bu sorunun cevabını bilmediğini, iki filmin de yönetmeni Ridley Scott'ın aradan geçen sürede filmi daha iyi yapabilmek için gerekli hazırlıkları yaptığına emin olduğunu söyledi.

Hollywood yıldızı ardından "Bunun hakkında gerçekten hissettiğim tek şey biraz kıskançlık, anladın mı?" dedi. Gladyatör'ün vizyona girdiği zaman genç olduğunu ve büyük bir deneyim kazandığını ifade eden Crowe, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu, gerçekten hayatımı değiştiren bir şey. İnsanların bana ve geçimimi sağlamak için yaptıklarıma bakışını değiştirdi.

Crowe, filmin yaklaşık 24 sene önce yapılmasına rağmen hâlâ izleyicilerin beğenisini kazandığını savundu:

Garanti ediyorum, bu gece dünyanın bir yerinde Gladyatör televizyonda yayımlanacak. Yaptığınız filmlerde her zaman bu kadar uzun ömürlü olmuyorsunuz. Bu yüzden açıkçası filmin kalbimde özel bir yeri var.

Cruwe, geçen ay katıldığı radyo programında "Bana bu konuyla ilgili henüz kimse gelmedi. Yeni filmde Maximus'un ölümünden çok uzak bir geleceği işleyecekler bu nedenle beni ilgilendiren bir konu yok gibi görünüyor" demişti.

Gladyatör 2 hakkında bilinenler

Crowe'un hayat verdiği General Maximus'un ölümünden 30 sene sonrasını anlatacak Gladyatör 2'nin (Gladiator 2) başrolünde, Güneş Sonrası'ndaki (Aftersun) performansıyla Oscar'a aday gösterilen Paul Mescal yer alıyor. Mescal, Lucilla'nın (Connie Nielson) oğlu Lucius'u canlandıracak. Oyuncu kadrosunda Denzel Washington ve Barry Keoghan gibi isimler de var.

Gladyatör 2'nin 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, Collider, Empire

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU