Chris Pratt, kayınpederi Arnold Schwarzenegger'la puro içtikten sonra akciğer enfeksiyonu kapmış

"Bir akran baskısı var, bir de Arnold Schwarzenegger baskısı"

Eski Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger, 2019'da yaptığı açıklamada Chris Pratt'le ilk tanıştığında spor salonuna gittiklerini ve oyuncunun performansından etkilendiğini söylemişti (AP-Reuters)

Chris Pratt, kayınpederinin Arnold Schwarzenegger olması hakkında Jimmy Fallon'ın programı The Tonight Show'da açıklamalar yaptı.1 Nisan'da yayımlanan programda Pratt, Schwarzenegger'la puro içtikten sonra akciğerinde enfeksiyon oluştuğunu söyledi.
 


Fallon puro içmeyi Schwarzenegger'dan öğrendiğini söyleyince Pratt, "Bana da öğretti sayılır" dedi. 43 yaşındaki aktör sözlerini şöyle sürdürdü:

Yani Arnold Schwarzenegger'ın puro içmesinden daha erkeksi bir şey yoktur.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Meşhur vücut geliştiricinin kızı Katherine Schwarzenegger'la evli olan Pratt, çocukları dünyaya geldiğinde "Terminatör"ün içmeleri için puro getirdiğini söyledi:

'Dışarı çıkıp bunları içelim' dedi. Ben de ‘Tamam' diye yanıt verdim ama astımım var. Bu yüzden puro sevmiyorum… Katherine ise 'Ne yapıyorsun?' diye sordu. 'İyiyim, iyi olacağım' dedim.

Hollywood yıldızı soğukkanlı davransa da sonraki gün hasta uyandığını belirtti:

Yani gidip puro içtim ve 'İyiymiş, evet” dedim. Sonraki gün uyandım ve ağır akciğer enfeksiyonu vardı. Bir akran baskısı var, bir de Arnold Schwarzenegger baskısı.

2019'da dünya evine giren Pratt ve Katherine Schwarzenegger'in iki kız çocuğu var.

 

Independent Türkçe, InsiderEssentiallySports

DAHA FAZLA HABER OKU